Commercieel team AllParts uitgebreid met Erik van de Water en Dennis Kruis

Met de aanstelling van Erik van de Water en Dennis Kruis is het commerciële team van AllParts weer op sterkte. Het duo wordt aanspreekpunt voor de AllParts-grossiers en is verantwoordelijk voor business development met nieuwe AllParts grossiers en hun klanten.

Beide heren hebben een uitgebreide ervaring in de automotive aftermarket. Van de Water (foto rechts), die recent vertrok bij Kawe Raalte, zat daarvoor bij Brezan, Sonax en MPM. Ook Dennis Kruis komt uit de branche, hij zat onder meer bij Corbo en ASN.

Uitbreiding garageformules

De uitbreiding van de garageformules, waar nu bijna 150 bedrijven bij zijn aangesloten, staat bij AllParts bovendien op het programma. Met de komst van Michiel Meijer (formulemarketing) is de afgelopen maanden verdere inhoud gegeven aan de formules AutoExcellent en CarXpert. Hij heeft veel ervaring opgedaan bij onder meer de formule James en bij Fource. Hij zal nauw samenwerken met Erik van Lier (key accountmanager garageformules).

Frank Hut (voorheen ook Continental en EuroMaster) blijft betrokken bij de organisatie voor de verdere uitrol van de bandenstrategie. Paul Greijn werd aangetrokken voor de verdere invulling van de grossiersformule met leveranciers en logistieke oplossingen. Hij deed eerder veel ervaring op bij Autodistribution en Alliance.

Commercieel team AllParts uitgebreid met Erik van de Water en Dennis Kruis - Automobielmanagement.nl

Commercieel team AllParts uitgebreid met Erik van de Water en Dennis Kruis

Met de aanstelling van Erik van de Water en Dennis Kruis is het commerciële team van AllParts weer op sterkte. Het duo wordt aanspreekpunt voor de AllParts-grossiers en is verantwoordelijk voor business development met nieuwe AllParts grossiers en hun klanten.

Beide heren hebben een uitgebreide ervaring in de automotive aftermarket. Van de Water (foto rechts), die recent vertrok bij Kawe Raalte, zat daarvoor bij Brezan, Sonax en MPM. Ook Dennis Kruis komt uit de branche, hij zat onder meer bij Corbo en ASN.

Uitbreiding garageformules

De uitbreiding van de garageformules, waar nu bijna 150 bedrijven bij zijn aangesloten, staat bij AllParts bovendien op het programma. Met de komst van Michiel Meijer (formulemarketing) is de afgelopen maanden verdere inhoud gegeven aan de formules AutoExcellent en CarXpert. Hij heeft veel ervaring opgedaan bij onder meer de formule James en bij Fource. Hij zal nauw samenwerken met Erik van Lier (key accountmanager garageformules).

Frank Hut (voorheen ook Continental en EuroMaster) blijft betrokken bij de organisatie voor de verdere uitrol van de bandenstrategie. Paul Greijn werd aangetrokken voor de verdere invulling van de grossiersformule met leveranciers en logistieke oplossingen. Hij deed eerder veel ervaring op bij Autodistribution en Alliance.