Corine Riem Vis nieuwe directeur Citroën Nederland

Corine Riem Vis is per 1 juli de nieuwe directeur van Citroën Nederland. Zij volgt de Fransman Antoine Burguière op die na twee jaar als Citroën-directeur binnen de Stellantis-organisatie een andere functie krijgt. “Nu is het moment om door te pakken met Citroën”, stelt Riem Vis.

Corine Riem Vis was werkzaam op het gebied van financial services, IT en aftersales en heeft gewerkt voor diverse automotive bedrijven, zoals Mercedes-Benz, Ford en Michelin. Ook deed ze ervaring op bij ING. “Ik kijk enorm uit om samen met het Stellantis- en Citroën-team en een sterk dealernetwerk aan de slag te gaan. Citroën staat op een keerpunt met EV-modellen die anders zijn dan concurrenten, zeker met al die personaliseringsmogelijkheden. Er liggen genoeg uitdagingen in het verschiet, zoals de verdere uitrol van het elektrische modellenoffensief van Citroën en verdere digitalisering van processen en services. ”

Vijfde directeur in zes jaar tijd

Riem Vis wordt de vijfde directeur voor Citroën Nederland in zes jaar tijd. Op 1 augustus 2015 werd Merijn van Olmen benoemd als algemeen directeur. Hij volgde Peter Spelt op die de functie een half jaar vervulde voor zijn vertrek naar Citroën in Duitsland. Op 1 juli 2016 werd Van Olmen alweer opgevolgd door Louis Wyers. Zijn opvolger, Antoine Burguière, trad op 1 april 2019 aan. Nu, krap twee jaar later, is het tijd voor Corinne Riem Vis om leiding te geven aan de Citroën-tak van Stellantis.

Lees ook:
Antoine Burguière is nieuwe directeur Citroën Nederland

Corine Riem Vis nieuwe directeur Citroën Nederland - Automobielmanagement.nl

Corine Riem Vis nieuwe directeur Citroën Nederland

Corine Riem Vis is per 1 juli de nieuwe directeur van Citroën Nederland. Zij volgt de Fransman Antoine Burguière op die na twee jaar als Citroën-directeur binnen de Stellantis-organisatie een andere functie krijgt. “Nu is het moment om door te pakken met Citroën”, stelt Riem Vis.

Corine Riem Vis was werkzaam op het gebied van financial services, IT en aftersales en heeft gewerkt voor diverse automotive bedrijven, zoals Mercedes-Benz, Ford en Michelin. Ook deed ze ervaring op bij ING. “Ik kijk enorm uit om samen met het Stellantis- en Citroën-team en een sterk dealernetwerk aan de slag te gaan. Citroën staat op een keerpunt met EV-modellen die anders zijn dan concurrenten, zeker met al die personaliseringsmogelijkheden. Er liggen genoeg uitdagingen in het verschiet, zoals de verdere uitrol van het elektrische modellenoffensief van Citroën en verdere digitalisering van processen en services. ”

Vijfde directeur in zes jaar tijd

Riem Vis wordt de vijfde directeur voor Citroën Nederland in zes jaar tijd. Op 1 augustus 2015 werd Merijn van Olmen benoemd als algemeen directeur. Hij volgde Peter Spelt op die de functie een half jaar vervulde voor zijn vertrek naar Citroën in Duitsland. Op 1 juli 2016 werd Van Olmen alweer opgevolgd door Louis Wyers. Zijn opvolger, Antoine Burguière, trad op 1 april 2019 aan. Nu, krap twee jaar later, is het tijd voor Corinne Riem Vis om leiding te geven aan de Citroën-tak van Stellantis.

Lees ook:
Antoine Burguière is nieuwe directeur Citroën Nederland