Jasper Peddemors nieuwe Manager Dealer Development bij Hyundai Nederland

Met ingang van 1 juli is Jasper Peddemors (48) aangesteld als Manager Dealer Development bij Hyundai Nederland. Na de recente komst van William van Leeuwen (62) en de aanstelling van Tjalling Hollander als algemeen directeur is het team daarmee weer op sterkte laat Hyundai weten.

De onlangs aangetreden Tjalling Hollander is verheugd om beide managers, die een ruime automotive-ervaring meebrengen, te verwelkomen. “Jasper Peddemors brengt een solide ervaring op het gebied van dealer development mee en staat voor de uitdaging om het merk en de dealerorganisatie nog beter op elkaar te laten aansluiten en de komende jaren bij te dragen aan de gewenste groei.”

Fleet en lease

William van Leeuwen is met zijn achtergrond in de fleet- en leasewereld volgens Hollander de aangewezen persoon om de resultaten van Hyundai in deze markt naar een hoger plan te brengen. “We willen onze positie in de fleet- en leasekanalen nog verder verstevigen en met het meest brede palet aan aandrijflijnen – 100 procent elektrisch, waterstof-elektrisch, hybride, plug-in hybride, mild hybride en benzinemotoren – zien we voor ons merk veel potentie.”

Lees ook:
Tjalling Hollander nieuwe algemeen directeur Hyundai Motor Nederland

Jasper Peddemors nieuwe Manager Dealer Development bij Hyundai Nederland - Automobielmanagement.nl

Jasper Peddemors nieuwe Manager Dealer Development bij Hyundai Nederland

Met ingang van 1 juli is Jasper Peddemors (48) aangesteld als Manager Dealer Development bij Hyundai Nederland. Na de recente komst van William van Leeuwen (62) en de aanstelling van Tjalling Hollander als algemeen directeur is het team daarmee weer op sterkte laat Hyundai weten.

De onlangs aangetreden Tjalling Hollander is verheugd om beide managers, die een ruime automotive-ervaring meebrengen, te verwelkomen. “Jasper Peddemors brengt een solide ervaring op het gebied van dealer development mee en staat voor de uitdaging om het merk en de dealerorganisatie nog beter op elkaar te laten aansluiten en de komende jaren bij te dragen aan de gewenste groei.”

Fleet en lease

William van Leeuwen is met zijn achtergrond in de fleet- en leasewereld volgens Hollander de aangewezen persoon om de resultaten van Hyundai in deze markt naar een hoger plan te brengen. “We willen onze positie in de fleet- en leasekanalen nog verder verstevigen en met het meest brede palet aan aandrijflijnen – 100 procent elektrisch, waterstof-elektrisch, hybride, plug-in hybride, mild hybride en benzinemotoren – zien we voor ons merk veel potentie.”

Lees ook:
Tjalling Hollander nieuwe algemeen directeur Hyundai Motor Nederland