Kia Europe stelt Steffen Cost aan als Vice President Operations

Steffen Cost is de nieuwe Vice President of Operations bij Kia Europe. Zijn voorganger Emilio Herrera verlaat het Europese team en wordt de nieuwe President en CEO van Kia Iberia.

Cost wordt verantwoordelijk voor de verdere groei van Kia in Europa en houdt toezicht op de introductie van elf nieuwe elektrische modellen tegen 2026. De eerste van deze elf is de Kia EV6 die in het vierde kwartaal van 2021 in heel Europa wordt verwacht.

Cost brengt meer dan 20 jaar ervaring in de Europese automobielsector met zich mee. Sinds maart 2015 bekleedde hij de rol van Managing Director bij Kia Duitsland. In die tijd is Kia een van de snelst groeiende volumemerken in Duitsland geworden, met een omzet van 1,5 miljard euro.

Kia Europe stelt Steffen Cost aan als Vice President Operations - Automobielmanagement.nl

Kia Europe stelt Steffen Cost aan als Vice President Operations

Steffen Cost is de nieuwe Vice President of Operations bij Kia Europe. Zijn voorganger Emilio Herrera verlaat het Europese team en wordt de nieuwe President en CEO van Kia Iberia.

Cost wordt verantwoordelijk voor de verdere groei van Kia in Europa en houdt toezicht op de introductie van elf nieuwe elektrische modellen tegen 2026. De eerste van deze elf is de Kia EV6 die in het vierde kwartaal van 2021 in heel Europa wordt verwacht.

Cost brengt meer dan 20 jaar ervaring in de Europese automobielsector met zich mee. Sinds maart 2015 bekleedde hij de rol van Managing Director bij Kia Duitsland. In die tijd is Kia een van de snelst groeiende volumemerken in Duitsland geworden, met een omzet van 1,5 miljard euro.