Frank Krol nieuwe directeur Mitsubishi Motors Europe

Frank Krol is per 1 juli 2021 aangesteld als President & CEO van Mitsubishi Motors Europe (MME). Hij vervangt Eric Wepierre die de functie anderhalf jaar vervulde en heeft besloten om het bedrijf te verlaten. In zijn nieuwe baan zal Krol leiding geven aan de transitie van MME naar een nieuw businessmodel in de regio.

De Nederlander Frank Krol (46) studeerde Automotive Engineering en werkt al meer dan twintig jaar voor Mitsubishi Motors. “Ik ben vereerd dat ik de kans krijg om MME te leiden terwijl we ons voorbereiden op de start van een spannend, nieuw hoofdstuk voor Mitsubishi Motors in Europa. We hebben een solide basis om verder te bouwen aan de toekomst van Mitsubishi Motors in Europa: van de onlangs gelanceerde Eclipse Cross PHEV tot de introductie van nieuwe, door Renault ontwikkelde modellen op alliantieplatforms.”

Nieuw bedrijfsmodel

John Signoriello, Executive Officer, Global Marketing & Sales bij MME: “Frank Krol brengt een schat aan ervaring met zich mee, aangezien hij in de afgelopen twintig jaar diverse sleutelfuncties heeft vervuld bij Mitsubishi Motors in Europa – op het gebied van verkoop en aftersales, op het hoofdkantoor en op distributeursniveau, en recentelijk als Sales Director van MME en als Managing Director van Mitsubishi Motors Sales Nederland. Zijn ervaring zal van grote betekenis zijn in deze belangrijke periode voor MME, nu we de volgende fase ingaan in het bouwen van een nieuw bedrijfsmodel in de regio, met de steun van de alliantie.”

Lees ook:
Mitsubishi: in 2023 twee nieuwe modellen voor Nederlandse markt

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reageren
500 tekens over
Frank Krol nieuwe directeur Mitsubishi Motors Europe - Automobielmanagement.nl

Frank Krol nieuwe directeur Mitsubishi Motors Europe

Frank Krol is per 1 juli 2021 aangesteld als President & CEO van Mitsubishi Motors Europe (MME). Hij vervangt Eric Wepierre die de functie anderhalf jaar vervulde en heeft besloten om het bedrijf te verlaten. In zijn nieuwe baan zal Krol leiding geven aan de transitie van MME naar een nieuw businessmodel in de regio.

De Nederlander Frank Krol (46) studeerde Automotive Engineering en werkt al meer dan twintig jaar voor Mitsubishi Motors. “Ik ben vereerd dat ik de kans krijg om MME te leiden terwijl we ons voorbereiden op de start van een spannend, nieuw hoofdstuk voor Mitsubishi Motors in Europa. We hebben een solide basis om verder te bouwen aan de toekomst van Mitsubishi Motors in Europa: van de onlangs gelanceerde Eclipse Cross PHEV tot de introductie van nieuwe, door Renault ontwikkelde modellen op alliantieplatforms.”

Nieuw bedrijfsmodel

John Signoriello, Executive Officer, Global Marketing & Sales bij MME: “Frank Krol brengt een schat aan ervaring met zich mee, aangezien hij in de afgelopen twintig jaar diverse sleutelfuncties heeft vervuld bij Mitsubishi Motors in Europa – op het gebied van verkoop en aftersales, op het hoofdkantoor en op distributeursniveau, en recentelijk als Sales Director van MME en als Managing Director van Mitsubishi Motors Sales Nederland. Zijn ervaring zal van grote betekenis zijn in deze belangrijke periode voor MME, nu we de volgende fase ingaan in het bouwen van een nieuw bedrijfsmodel in de regio, met de steun van de alliantie.”

Lees ook:
Mitsubishi: in 2023 twee nieuwe modellen voor Nederlandse markt

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reageren
500 tekens over