Miles Nürnberger ging in 2008 aan de slag bij Aston Martin, waar hij als design manager en later creatief directeur verantwoordelijk was voor het koetswerkdesign. In 2018 werd hij benoemd tot directeur design van het merk. Hij was onder meer verantwoordelijk voor het ontwerp van DBX – de eerste SUV van Aston Martin – en het Valkyrie-project, net als voor Lagonda’s vernieuwing als 100 procent elektrische tak. Voor zijn carrière bij Aston Martin maakte Nürnberger deel uit van het designteam van Citroën.

Passie

Nürnberger, in 1976 geboren in een familie met een passie voor kunst, design en de auto, behaalde in 1998 zijn diploma in automotive design aan de universiteit van Coventry. In 2009 werd hij de winnaar van de Design Award Concorso d’eleganza Villa d’Este met het One-77 concept.

Lees ook:
Dacia Spring: geen toeters en bellen, maar wél een stekker

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding