Roland van Banning aan het roer bij Mitsubishi Motor Sales Nederland

Roland van Banning is aangesteld als directeur bij Mitsubishi Motor Sales Nederland (MMSN). Hij volgt Frank Krol op die is benoemd tot President & CEO bij Mitsubishi Motors Europe (MME).

Van Banning werkt al sinds 2007 voor Mitsubishi Motor Sales Nederland, onder meer als General Manager Sales en daarvoor als Manager Product Marketing. “Ik kijk ernaar uit samen met de Nederlandse dealers en de collega’s van Mitsubishi Motors te werken aan een succesvolle toekomst met onze net geïntroduceerde Eclipse Cross PHEV en nieuwe plannen als solide basis”, aldus Van Banning.

Na de bekendmaking eerder dit jaar dat Mitsubishi Motors, ondanks eerdere berichten, actief blijft op de Nederlandse markt voor zowel sales als aftersales, ondergaat de fabrieksimporteur de komende tijd een aantal wijzigingen om zich voor te bereiden op nieuwe Mitsubishi-modellen die onder de Alliantie voor de Europese markt worden ontwikkeld en gebouwd.

Reacties

Gefeliciteerd Roland!

Geplaatst door: Dik Som op
Roland van Banning aan het roer bij Mitsubishi Motor Sales Nederland - Automobielmanagement.nl

Roland van Banning aan het roer bij Mitsubishi Motor Sales Nederland

Roland van Banning is aangesteld als directeur bij Mitsubishi Motor Sales Nederland (MMSN). Hij volgt Frank Krol op die is benoemd tot President & CEO bij Mitsubishi Motors Europe (MME).

Van Banning werkt al sinds 2007 voor Mitsubishi Motor Sales Nederland, onder meer als General Manager Sales en daarvoor als Manager Product Marketing. “Ik kijk ernaar uit samen met de Nederlandse dealers en de collega’s van Mitsubishi Motors te werken aan een succesvolle toekomst met onze net geïntroduceerde Eclipse Cross PHEV en nieuwe plannen als solide basis”, aldus Van Banning.

Na de bekendmaking eerder dit jaar dat Mitsubishi Motors, ondanks eerdere berichten, actief blijft op de Nederlandse markt voor zowel sales als aftersales, ondergaat de fabrieksimporteur de komende tijd een aantal wijzigingen om zich voor te bereiden op nieuwe Mitsubishi-modellen die onder de Alliantie voor de Europese markt worden ontwikkeld en gebouwd.

Reacties

Gefeliciteerd Roland!

Geplaatst door: Dik Som op