Marien Kreuger nieuwe directeur van James Autoservice

Marien Kreuger (53) gaat vanaf 1 september de kar trekken bij James Autoservice als nieuwe algemeen directeur. Hij volgt daarmee Eric Vousten op, die de functie acht maanden op interim basis vervulde sinds het vertrek van Denis van Altena.

Kreuger (53) heeft volop ervaring in de sector. Hij bekleedde diverse functies in de leasemarkt en was in zijn laatste rol operationeel directeur bij Arval, onderdeel van BNP Paribas Group.

“Het speelveld van mobiliteit en onderhoud verandert sterker en sneller dan ooit. Niet alleen door de snelle opkomst van elektrisch rijden en nieuwe technologieën, maar ook door de veranderende krachtsverhoudingen in de markt van service, onderhoud en reparaties. Het is zaak om alle schakels in die keten optimaal op elkaar te laten aansluiten. De lessen van meer dan 30 jaar automotive en leasing – en de grondige kennis van inkoop, ROB en processen – gaan daar zeker bij helpen”, aldus de kersverse directeur

Het bestuur van de Coöperatie van James Autoservicebedrijven is blij met de komst van Kreuger. Dennis van Gend, voorzitter van de Coöperatie: “We hebben een sterk netwerk waar we trots op zijn. De markt verandert en wij moeten dus mee veranderen. Professionaliteit, service en relevantie zijn daarbij sleutelwoorden. Eric heeft met ons de afgelopen tijd hard daaraan gewerkt en wij danken hem daarvoor. We zijn ervan overtuigd dat Marien de juiste man is om James verder te ontwikkelen tot een sterke en blijvend succesvolle formule voor de toekomst voor zakelijk en particulier onderhoud.”

Marien Kreuger nieuwe directeur van James Autoservice - Automobielmanagement.nl

Marien Kreuger nieuwe directeur van James Autoservice

Marien Kreuger (53) gaat vanaf 1 september de kar trekken bij James Autoservice als nieuwe algemeen directeur. Hij volgt daarmee Eric Vousten op, die de functie acht maanden op interim basis vervulde sinds het vertrek van Denis van Altena.

Kreuger (53) heeft volop ervaring in de sector. Hij bekleedde diverse functies in de leasemarkt en was in zijn laatste rol operationeel directeur bij Arval, onderdeel van BNP Paribas Group.

“Het speelveld van mobiliteit en onderhoud verandert sterker en sneller dan ooit. Niet alleen door de snelle opkomst van elektrisch rijden en nieuwe technologieën, maar ook door de veranderende krachtsverhoudingen in de markt van service, onderhoud en reparaties. Het is zaak om alle schakels in die keten optimaal op elkaar te laten aansluiten. De lessen van meer dan 30 jaar automotive en leasing – en de grondige kennis van inkoop, ROB en processen – gaan daar zeker bij helpen”, aldus de kersverse directeur

Het bestuur van de Coöperatie van James Autoservicebedrijven is blij met de komst van Kreuger. Dennis van Gend, voorzitter van de Coöperatie: “We hebben een sterk netwerk waar we trots op zijn. De markt verandert en wij moeten dus mee veranderen. Professionaliteit, service en relevantie zijn daarbij sleutelwoorden. Eric heeft met ons de afgelopen tijd hard daaraan gewerkt en wij danken hem daarvoor. We zijn ervan overtuigd dat Marien de juiste man is om James verder te ontwikkelen tot een sterke en blijvend succesvolle formule voor de toekomst voor zakelijk en particulier onderhoud.”