Martens heeft uitgebreide ervaring opgedaan als verantwoordelijke voor de digitale transformatie & innovatie adviespraktijk van Synechron. Daar is hij ruim 10 jaar werkzaam geweest en heeft hij als consultant diverse transformatieprojecten geleid en uitgevoerd voor financiële instellingen in binnen- en buitenland.

Nieuwe afdeling

De afdeling Business Transformation is een nieuwe afdeling binnen ALD Automotive. Van hieruit wordt de transitie naar Move 2025 geleid. De focus komt daarbij te liggen op verandermanagement, digitalisering en het implementeren van innovaties. Dennis is in zijn rol verantwoordelijk voor de afdeling Business Transformation en rapporteert aan het Management Team.

Lees ook:
ALD stapt in auto-abonnementen met overname Fleetpool

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding