Dennis Martens aangesteld als Manager Business Transformation bij ALD

Dennis Martens (35) start deze maand bij ALD Automotive als Manager Business Transformation. In deze functie gaat hij de realisatie van de Move 2025 strategie van ALD in Nederland begeleiden. Met dit nieuwe strategische plan wil het leasebedrijf nog beter inspelen op de veranderende mobiliteitswereld.

Martens heeft uitgebreide ervaring opgedaan als verantwoordelijke voor de digitale transformatie & innovatie adviespraktijk van Synechron. Daar is hij ruim 10 jaar werkzaam geweest en heeft hij als consultant diverse transformatieprojecten geleid en uitgevoerd voor financiële instellingen in binnen- en buitenland.

Nieuwe afdeling

De afdeling Business Transformation is een nieuwe afdeling binnen ALD Automotive. Van hieruit wordt de transitie naar Move 2025 geleid. De focus komt daarbij te liggen op verandermanagement, digitalisering en het implementeren van innovaties. Dennis is in zijn rol verantwoordelijk voor de afdeling Business Transformation en rapporteert aan het Management Team.

Lees ook:
ALD stapt in auto-abonnementen met overname Fleetpool

Dennis Martens aangesteld als Manager Business Transformation bij ALD - Automobielmanagement.nl

Dennis Martens aangesteld als Manager Business Transformation bij ALD

Dennis Martens (35) start deze maand bij ALD Automotive als Manager Business Transformation. In deze functie gaat hij de realisatie van de Move 2025 strategie van ALD in Nederland begeleiden. Met dit nieuwe strategische plan wil het leasebedrijf nog beter inspelen op de veranderende mobiliteitswereld.

Martens heeft uitgebreide ervaring opgedaan als verantwoordelijke voor de digitale transformatie & innovatie adviespraktijk van Synechron. Daar is hij ruim 10 jaar werkzaam geweest en heeft hij als consultant diverse transformatieprojecten geleid en uitgevoerd voor financiële instellingen in binnen- en buitenland.

Nieuwe afdeling

De afdeling Business Transformation is een nieuwe afdeling binnen ALD Automotive. Van hieruit wordt de transitie naar Move 2025 geleid. De focus komt daarbij te liggen op verandermanagement, digitalisering en het implementeren van innovaties. Dennis is in zijn rol verantwoordelijk voor de afdeling Business Transformation en rapporteert aan het Management Team.

Lees ook:
ALD stapt in auto-abonnementen met overname Fleetpool