Bas Wibier gaat online diensten UnameIT leiden

Bas Wibier maakt per 1 november de overstap naar UnameIT. Hij wordt bij de leverancier van CRM-software verantwoordelijk voor UnameIT Digital; de tak die zich bezighoudt met online marketing, dealer websites en online modules zoals de werkplaatsplanner, autovoorraad en private lease.

Wibier heeft hiervoor verschillende management- en directiefuncties bekleed bij Autobinck en Hyundai Motor Nederland. Momenteel is hij manager logistiek bij Banden Express. Over zijn keuze voor UnameIT zegt hij: “Je ziet dat de digitaliseringsslag ook binnen de automotive branche in de afgelopen periode een grote vlucht heeft genomen. UnameIT heeft zich hierin bewezen als partner voor automotive partijen. Ik zie ernaar uit om UnameIT Digital stevig op de kaart te zetten.”

Veranderingen

Robert Adelerhof, algemeen directeur UnameIT: “Op dit moment zien we dat de veranderingen binnen de automotive elkaar snel opvolgen. Bas kent als geen ander de ins and outs van de markt en kan met zijn ervaring en mensgerichte aanpak een nog scherpere focus aanbrengen in onze teams en productgroepen. Daarnaast zijn de bewezen managementkwaliteiten van Bas een welkome aanvulling voor onze groeiende organisatie.”

Lees ook:
UnameIT en Notarieel Betalen gaan samenwerken

Bas Wibier gaat online diensten UnameIT leiden - Automobielmanagement.nl

Bas Wibier gaat online diensten UnameIT leiden

Bas Wibier maakt per 1 november de overstap naar UnameIT. Hij wordt bij de leverancier van CRM-software verantwoordelijk voor UnameIT Digital; de tak die zich bezighoudt met online marketing, dealer websites en online modules zoals de werkplaatsplanner, autovoorraad en private lease.

Wibier heeft hiervoor verschillende management- en directiefuncties bekleed bij Autobinck en Hyundai Motor Nederland. Momenteel is hij manager logistiek bij Banden Express. Over zijn keuze voor UnameIT zegt hij: “Je ziet dat de digitaliseringsslag ook binnen de automotive branche in de afgelopen periode een grote vlucht heeft genomen. UnameIT heeft zich hierin bewezen als partner voor automotive partijen. Ik zie ernaar uit om UnameIT Digital stevig op de kaart te zetten.”

Veranderingen

Robert Adelerhof, algemeen directeur UnameIT: “Op dit moment zien we dat de veranderingen binnen de automotive elkaar snel opvolgen. Bas kent als geen ander de ins and outs van de markt en kan met zijn ervaring en mensgerichte aanpak een nog scherpere focus aanbrengen in onze teams en productgroepen. Daarnaast zijn de bewezen managementkwaliteiten van Bas een welkome aanvulling voor onze groeiende organisatie.”

Lees ook:
UnameIT en Notarieel Betalen gaan samenwerken