Henk van den Helder treedt terug als Managing Director Hertz Benelux

Henk van den Helder (64), Managing Director Hertz Benelux, heeft met ingang van 31 december besloten zijn functie neer te leggen. Hij trad in 1980 in dienst bij Hertz en vervulde diverse functies waaronder General Manager Nederland in 2002 en Managing Director Benelux in 2007. Van den Helder blijft in 2022 verbonden aan Hertz als adviseur en blijft actief als Voorzitter Verhuur bij branchevereniging BOVAG.

Vanaf begin volgend jaar zullen de activiteiten van Hertz Benelux geleid worden door Eric Siewers als Country Manager voor Hertz Nederland en Glenn Jacobs als Country Manager voor België en Luxemburg. De creatie van twee nieuwe senior posities zal de leidende positie van de onderneming in de Benelux verder versterken.

Eric Siewers (34) is in 2013 bij Hertz in dienst getreden en behoudt zijn huidige functie als Sales Director Benelux. Glenn Jacobs (46) heeft meer dan 24 jaar ervaring in de autoverhuurbranche en trad in 2019 in dienst bij Hertz. Hij behoudt zijn huidige functie als Fleet Director Benelux.

“Na 41 jaar wordt het tijd om Hertz over te dragen aan de nieuwe generatie. Met de benoeming van Glenn en Eric is Hertz in zeer competente handen en ben ik ervan overtuigd dat Hertz een geweldige toekomst heeft. Ik wens Glenn, Eric en het gehele ongewijzigde Hertz Benelux team ontzettend veel succes “, aldus Henk van den Helder.

Henk van den Helder treedt terug als Managing Director Hertz Benelux - Automobielmanagement.nl

Henk van den Helder treedt terug als Managing Director Hertz Benelux

Henk van den Helder (64), Managing Director Hertz Benelux, heeft met ingang van 31 december besloten zijn functie neer te leggen. Hij trad in 1980 in dienst bij Hertz en vervulde diverse functies waaronder General Manager Nederland in 2002 en Managing Director Benelux in 2007. Van den Helder blijft in 2022 verbonden aan Hertz als adviseur en blijft actief als Voorzitter Verhuur bij branchevereniging BOVAG.

Vanaf begin volgend jaar zullen de activiteiten van Hertz Benelux geleid worden door Eric Siewers als Country Manager voor Hertz Nederland en Glenn Jacobs als Country Manager voor België en Luxemburg. De creatie van twee nieuwe senior posities zal de leidende positie van de onderneming in de Benelux verder versterken.

Eric Siewers (34) is in 2013 bij Hertz in dienst getreden en behoudt zijn huidige functie als Sales Director Benelux. Glenn Jacobs (46) heeft meer dan 24 jaar ervaring in de autoverhuurbranche en trad in 2019 in dienst bij Hertz. Hij behoudt zijn huidige functie als Fleet Director Benelux.

“Na 41 jaar wordt het tijd om Hertz over te dragen aan de nieuwe generatie. Met de benoeming van Glenn en Eric is Hertz in zeer competente handen en ben ik ervan overtuigd dat Hertz een geweldige toekomst heeft. Ik wens Glenn, Eric en het gehele ongewijzigde Hertz Benelux team ontzettend veel succes “, aldus Henk van den Helder.