“Na een mooie periode van 13 jaar bij A2SP was het tijd voor een andere uitdaging binnen de automotive, voor mij een interessante markt. Ik zie veel kansen voor VWE om het verschil te maken in de dienstverlening naar de klanten,” aldus Erik Jacobs.

Volgende stap

Met de aanstelling van Jacobs zet VWE de volgende stap in het versterken van zijn positie binnen de automotive, laat het bedrijf weten. “De ontwikkelingen gaan snel en bieden ons veel mogelijkheden voor het verder uitbouwen van onze diensten en ons klantenpotentieel”, aldus Piet Renses, alg­­­­­­­­­emeen directeur van VWE Automotive. “De automotive ervaring die Erik meeneemt en zijn kennis van RDW-diensten helpen ons verder om samen met ons team de doelstellingen van komende jaren te realiseren.”

Lees ook:
VWE Automotive komt met actuelere voertuiggegevens

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding