Marketingdirecteur Jochem Simons nieuwe salesdirecteur Nissan Nederland

Nissan Nederland heeft met ingang van januari een nieuwe salesdirecteur in de persoon van Jochem Simons. Simons startte in 2015 als Manager Product Marketing bij Nissan en maakte anderhalf jaar geleden de stap naar marketingdirecteur.

Simons, die verantwoordelijk wordt voor alle salesactiviteiten van de Nederlandse organisatie, heeft veel zin in zijn nieuwe uitdaging. “Met mijn opgedane kennis en ervaring binnen de Marketingafdeling ben ik ervan overtuigd dat ik de salesorganisatie naar een hoger niveau kan trekken. Ik kijk er ontzettend naar uit om met het team te bouwen aan succesvolle toekomst voor Nissan in Nederland”.

David Milan, Country Director Nissan Nederland: “Ik ben ervan overtuigd dat Jochem een belangrijke rol zal spelen bij het verdere succes van Nissan in Nederland. Het is een interessante markt, vol groeikansen. En met de veelbelovende uitbreidingen van onze modellenlijn in het vooruitzicht, kijk ik dan ook vol vertrouwen naar de toekomst”.

Jochem Simons rapporteert als salesdirecteur aan Country Director David Milan en vervangt Joost Roelofs Heyrmans, die een uitdaging buiten Nissan heeft gevonden.

Marketingdirecteur Jochem Simons nieuwe salesdirecteur Nissan Nederland - Automobielmanagement.nl

Marketingdirecteur Jochem Simons nieuwe salesdirecteur Nissan Nederland

Nissan Nederland heeft met ingang van januari een nieuwe salesdirecteur in de persoon van Jochem Simons. Simons startte in 2015 als Manager Product Marketing bij Nissan en maakte anderhalf jaar geleden de stap naar marketingdirecteur.

Simons, die verantwoordelijk wordt voor alle salesactiviteiten van de Nederlandse organisatie, heeft veel zin in zijn nieuwe uitdaging. “Met mijn opgedane kennis en ervaring binnen de Marketingafdeling ben ik ervan overtuigd dat ik de salesorganisatie naar een hoger niveau kan trekken. Ik kijk er ontzettend naar uit om met het team te bouwen aan succesvolle toekomst voor Nissan in Nederland”.

David Milan, Country Director Nissan Nederland: “Ik ben ervan overtuigd dat Jochem een belangrijke rol zal spelen bij het verdere succes van Nissan in Nederland. Het is een interessante markt, vol groeikansen. En met de veelbelovende uitbreidingen van onze modellenlijn in het vooruitzicht, kijk ik dan ook vol vertrouwen naar de toekomst”.

Jochem Simons rapporteert als salesdirecteur aan Country Director David Milan en vervangt Joost Roelofs Heyrmans, die een uitdaging buiten Nissan heeft gevonden.