Autodata-directeur Erik van den Heuvel naar VWE

Erik van den Heuvel wordt per 1 februari de nieuwe commercieel manager bij VWE Automotive. Hij wordt verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten. ‘De veranderende mobiliteit en de verschuivingen in de automotivesector zijn de kernvraagstukken waar Van den Heuvel zich met name mee bezig gaat houden,’ laat VWE weten.

Van den Heuvel maakt de overstap van Autodata Nederland, waar hij werkzaam was als managing director. “Na 14 mooie, intensieve jaren bij Autodata is het tijd voor iets nieuws. Zie het als een volgende uitdaging. Ik heb veel meegemaakt en dus ook veel mogen leren. Ik heb enorm veel zin om mijn ervaring bij VWE te mogen toepassen. VWE is voor Autodata al ruim tien jaar de grootste toeleverancier van data en ik heb met mijn ervaringen een goed beeld van de organisatie kunnen vormen.”

Piet Renses, algemeen directeur van VWE, is blij met zijn komst: “Ik ben erg verheugd over de komst van Erik. Hij is een vakgenoot met veel ervaring.” Met de komst van deze ervaren manager gaat het commerciële team de platforms en diensten die VWE biedt nog beter op de kaart zetten.

Lees ook:
Erik Jacobs nieuwe manager MijnVWE bij VWE Automotive

Autodata-directeur Erik van den Heuvel naar VWE - Automobielmanagement.nl

Autodata-directeur Erik van den Heuvel naar VWE

Erik van den Heuvel wordt per 1 februari de nieuwe commercieel manager bij VWE Automotive. Hij wordt verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten. ‘De veranderende mobiliteit en de verschuivingen in de automotivesector zijn de kernvraagstukken waar Van den Heuvel zich met name mee bezig gaat houden,’ laat VWE weten.

Van den Heuvel maakt de overstap van Autodata Nederland, waar hij werkzaam was als managing director. “Na 14 mooie, intensieve jaren bij Autodata is het tijd voor iets nieuws. Zie het als een volgende uitdaging. Ik heb veel meegemaakt en dus ook veel mogen leren. Ik heb enorm veel zin om mijn ervaring bij VWE te mogen toepassen. VWE is voor Autodata al ruim tien jaar de grootste toeleverancier van data en ik heb met mijn ervaringen een goed beeld van de organisatie kunnen vormen.”

Piet Renses, algemeen directeur van VWE, is blij met zijn komst: “Ik ben erg verheugd over de komst van Erik. Hij is een vakgenoot met veel ervaring.” Met de komst van deze ervaren manager gaat het commerciële team de platforms en diensten die VWE biedt nog beter op de kaart zetten.

Lees ook:
Erik Jacobs nieuwe manager MijnVWE bij VWE Automotive