Egge Selles en Gerhard Prent naar Hooikammer

Met ingang van 1 februari versterken Egge Selles en Gerhard Prent de Hooikammer Groep. Het familiebedrijf staat vooral bekend als pechhulpverlener en berger, maar wil zich sterker gaan profileren op het gebied van remarketing.

Hooikammer levert diensten op het gebied van autoberging, incasso en recherche voor verzekeraars, particulieren, dealer- en transportbedrijven door heel Europa. Het bedrijf, met ruim 35 medewerkers, heeft ‘een duidelijke visie naar de toekomst en heeft als uitgangspunt het aanbieden van duurzame mobiliteitsoplossingen.’ Hiervoor is de tak remarketing als dienstverlening toegevoegd.

Naamsbekendheid

Bij de Hooikammer Groep gaat Egge Selles (rechts op de foto) zich vooral richten op het borgen van de kwaliteit van interne processen, terwijl Gerhard Prent de sales en marketingactiviteiten onder zijn hoede neemt. Het vergroten van de naamsbekendheid van de diensten die Hooikammer groep biedt is één van de uitdagingen die Prent aangaat. Selles gaat de dagelijkse leiding ondersteunen om het totaalconcept op operationeel gebied vorm te geven.

Ambities

Prent: “Aan ambities en uitdagingen geen gebrek, getuige de nieuwbouw van een supermodern bedrijfspand in Steenwijk, die een stallingscapaciteit heeft van meer dan 750 voertuigen en uitgebreid kan worden tot het dubbele. Een groot gedeelte van dit pand wordt ingericht voor de handling van ex-leaseauto’s, schadevoertuigen en in beslag genomen voertuigen. De handling bestaat voornamelijk uit het verkoop klaar maken en veilen van deze objecten.”

Selles was eerder onder meer country manager bij AUTOproff, manager business development bij SCL, operationeel manager bij BCA en directeur bij Autotaxatie.net. Prent werkte eerder voornamelijk in sales en marketingfuncties bij Macadam, Tevreden.nl, BCA, AUTODATA-Nederland en Greenib Car. Beide heren maakten bovendien beiden deel uit van het MT-Team van het online veilinghuis FleetSelect.

Egge Selles en Gerhard Prent naar Hooikammer - Automobielmanagement.nl

Egge Selles en Gerhard Prent naar Hooikammer

Met ingang van 1 februari versterken Egge Selles en Gerhard Prent de Hooikammer Groep. Het familiebedrijf staat vooral bekend als pechhulpverlener en berger, maar wil zich sterker gaan profileren op het gebied van remarketing.

Hooikammer levert diensten op het gebied van autoberging, incasso en recherche voor verzekeraars, particulieren, dealer- en transportbedrijven door heel Europa. Het bedrijf, met ruim 35 medewerkers, heeft ‘een duidelijke visie naar de toekomst en heeft als uitgangspunt het aanbieden van duurzame mobiliteitsoplossingen.’ Hiervoor is de tak remarketing als dienstverlening toegevoegd.

Naamsbekendheid

Bij de Hooikammer Groep gaat Egge Selles (rechts op de foto) zich vooral richten op het borgen van de kwaliteit van interne processen, terwijl Gerhard Prent de sales en marketingactiviteiten onder zijn hoede neemt. Het vergroten van de naamsbekendheid van de diensten die Hooikammer groep biedt is één van de uitdagingen die Prent aangaat. Selles gaat de dagelijkse leiding ondersteunen om het totaalconcept op operationeel gebied vorm te geven.

Ambities

Prent: “Aan ambities en uitdagingen geen gebrek, getuige de nieuwbouw van een supermodern bedrijfspand in Steenwijk, die een stallingscapaciteit heeft van meer dan 750 voertuigen en uitgebreid kan worden tot het dubbele. Een groot gedeelte van dit pand wordt ingericht voor de handling van ex-leaseauto’s, schadevoertuigen en in beslag genomen voertuigen. De handling bestaat voornamelijk uit het verkoop klaar maken en veilen van deze objecten.”

Selles was eerder onder meer country manager bij AUTOproff, manager business development bij SCL, operationeel manager bij BCA en directeur bij Autotaxatie.net. Prent werkte eerder voornamelijk in sales en marketingfuncties bij Macadam, Tevreden.nl, BCA, AUTODATA-Nederland en Greenib Car. Beide heren maakten bovendien beiden deel uit van het MT-Team van het online veilinghuis FleetSelect.