Van der Jagt (1965) is actief als bestuurder en toezichthouder, voor organisaties op het snijvlak van publiek en privaat. Eerder was hij jarenlang verbonden aan management adviesbureaus zoals Boer & Croon. Sinds een aantal jaren zet hij zijn kennis en ervaring in voor de publieke zaak en voor organisaties met een maatschappelijke missie. “Soms valt alles op z’n plek. En komt alles waar je goed in bent bij elkaar in één functie. Daarom vind ik het bijzonder leuk dat VACO mij aan de leden heeft voorgedragen als de nieuwe voorzitter. In deze rol zullen mijn kwaliteiten op het gebied van strategie, bestuur en communicatie goed van pas komen. En ik kan bij VACO uitstekend gebruikmaken van alle ervaring die ik heb met belangen-, beroeps- en brancheverenigingen.”

Verbinding

Van der Jagt zal de verbinding zoeken met de leden van VACO en met de diverse partners van de vereniging. Algemeen secretaris VACO Laura Seegers: “Verbinding met onze leden is juist in de schrale tijd van corona essentieel en soms ingewikkeld. Ron zal zeker bijdragen aan het versterken van de band die VACO met de leden heeft en ook aan het uitbouwen van de connectie die wij met onze partners hebben. Daar maken we met elkaar een speerpunt van.”

Lees ook:
Nog geen groei in markt voor vervangingsbanden