Jaap Verweij nieuwe branchemanager BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven

Jaap Verweij is per 1 maart 2022 de nieuwe branchemanager BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Hij volgt Hans Joosten op, die met pensioen gaat.

Jaap Verweij (54) werkt sinds augustus 2021 bij BOVAG als projectmanager, en in die hoedanigheid hield hij zich al veel bezig met onderwerpen en projecten van en voor onafhankelijke autobedrijven. De ondernemers, de branche en het bestuur zijn hem dus niet onbekend.

Technisch

Verweij studeerde Autotechniek aan de HTS Apeldoorn en werkte vervolgens 14 jaar vooral technisch inhoudelijk, onder meer aan schonere uitlaatgassen, lager verbruik en alternatieve brandstoffen. Van 2006 tot 2021 bekleedde hij diverse commerciële functies bij toeleveranciers aan de auto-industrie. In die periode deed hij daarnaast een Executive MBA aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Ondernemers

“Ik heb de onafhankelijke bedrijven leren kennen als echte ondernemers, met hart voor techniek en klant. Ik verheug me erop om me de komende tijd speciaal voor hen in te zetten. Genoeg werk aan de winkel met de opkomende elektrificatie, de discussies rond voertuigdata en de bankperikelen.”

Jaap Verweij nieuwe branchemanager BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven - Automobielmanagement.nl

Jaap Verweij nieuwe branchemanager BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven

Jaap Verweij is per 1 maart 2022 de nieuwe branchemanager BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Hij volgt Hans Joosten op, die met pensioen gaat.

Jaap Verweij (54) werkt sinds augustus 2021 bij BOVAG als projectmanager, en in die hoedanigheid hield hij zich al veel bezig met onderwerpen en projecten van en voor onafhankelijke autobedrijven. De ondernemers, de branche en het bestuur zijn hem dus niet onbekend.

Technisch

Verweij studeerde Autotechniek aan de HTS Apeldoorn en werkte vervolgens 14 jaar vooral technisch inhoudelijk, onder meer aan schonere uitlaatgassen, lager verbruik en alternatieve brandstoffen. Van 2006 tot 2021 bekleedde hij diverse commerciële functies bij toeleveranciers aan de auto-industrie. In die periode deed hij daarnaast een Executive MBA aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Ondernemers

“Ik heb de onafhankelijke bedrijven leren kennen als echte ondernemers, met hart voor techniek en klant. Ik verheug me erop om me de komende tijd speciaal voor hen in te zetten. Genoeg werk aan de winkel met de opkomende elektrificatie, de discussies rond voertuigdata en de bankperikelen.”