Rob van der Hoort interim directeur bij Heiwegen Consultancy

Rob van der Hoort is op 14 februari gestart als interim directeur bij Heiwegen Consultancy. Hij volgt Perry van Gerwen op, die vorige maand onverwacht overleed op 58-jarige leeftijd. Van der Voort is sinds 2017 aangesloten bij Heiwegen als Associate Partner.

Van der Hoort heeft jarenlange ervaring binnen de automotive sector en heeft onder meer leidinggevende functies bekleed bij Yamaha Motor Europe, Sparta Rijwielen, Nefkens Utrecht en Kroymans Retail Group. Daarna is hij aan de slag gegaan als zelfstandig interim manager, onder andere bij Care Autoschade, waarna hij zich in 2017 aansloot bij Heiwegen als Associate Partner.

Vertrouwen

Bij Heiwegen is Van der Hoort de afgelopen vijf jaar eindverantwoordelijk geweest voor de totale dienstverlening van Heiwegen bij zijn klanten met de focus op het segment schade en retail. ‘We hebben hem leren kennen als een collega waar we op kunnen bouwen, mee kunnen lachen, een sparringpartner, een echt mensen-mens en iemand die graag samenwerkt met anderen. Wij hebben het volste vertrouwen in Rob om zowel Heiwegen Nederland als België verder te brengen binnen de mobiliteitsbranche’, laat het bedrijf weten.

Lees ook:
Eigenaar Heiwegen Consultancy Perry van Gerwen overleden

Rob van der Hoort interim directeur bij Heiwegen Consultancy - Automobielmanagement.nl

Rob van der Hoort interim directeur bij Heiwegen Consultancy

Rob van der Hoort is op 14 februari gestart als interim directeur bij Heiwegen Consultancy. Hij volgt Perry van Gerwen op, die vorige maand onverwacht overleed op 58-jarige leeftijd. Van der Voort is sinds 2017 aangesloten bij Heiwegen als Associate Partner.

Van der Hoort heeft jarenlange ervaring binnen de automotive sector en heeft onder meer leidinggevende functies bekleed bij Yamaha Motor Europe, Sparta Rijwielen, Nefkens Utrecht en Kroymans Retail Group. Daarna is hij aan de slag gegaan als zelfstandig interim manager, onder andere bij Care Autoschade, waarna hij zich in 2017 aansloot bij Heiwegen als Associate Partner.

Vertrouwen

Bij Heiwegen is Van der Hoort de afgelopen vijf jaar eindverantwoordelijk geweest voor de totale dienstverlening van Heiwegen bij zijn klanten met de focus op het segment schade en retail. ‘We hebben hem leren kennen als een collega waar we op kunnen bouwen, mee kunnen lachen, een sparringpartner, een echt mensen-mens en iemand die graag samenwerkt met anderen. Wij hebben het volste vertrouwen in Rob om zowel Heiwegen Nederland als België verder te brengen binnen de mobiliteitsbranche’, laat het bedrijf weten.

Lees ook:
Eigenaar Heiwegen Consultancy Perry van Gerwen overleden