Robert Sinke nieuwe commercieel directeur Profile 

Per 1 maart start Robert Sinke als commercieel directeur bij Profile International N.V. Hij vormt vanaf dat moment de tweehoofdige directie samen met Dirk Lambrechts. Sinke is sinds 2016 lid van de Raad van Commissarissen van Profile International N.V., maar zal op 28 februari terugtreden uit die functie.

Sinke heeft volgens Profile veel ervaring in de automotive en in de franchise wereld. Hij was COO en lid van de Raad van Bestuur bij Pon Holdings en CEO Pon Automotive. Daar was hij onder andere verantwoordelijk voor alle automotive activiteiten in Nederland en Polen inclusief de Continental Bandengroep. Sinke was tevens enige tijd CEO van Kroymans Financial Services B.V.

Op het gebied van franchising verdiende hij zijn sporen in diverse functies bij Intergamma: eerst als algemeen directeur Karwei en later als commercieel directeur en algemeen directeur van Intergamma.

Lees ook:
Eerste tien Profile vestigingen ontvangen EV-certificering

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reageren
500 tekens over
Robert Sinke nieuwe commercieel directeur Profile - Automobielmanagement.nl

Robert Sinke nieuwe commercieel directeur Profile 

Per 1 maart start Robert Sinke als commercieel directeur bij Profile International N.V. Hij vormt vanaf dat moment de tweehoofdige directie samen met Dirk Lambrechts. Sinke is sinds 2016 lid van de Raad van Commissarissen van Profile International N.V., maar zal op 28 februari terugtreden uit die functie.

Sinke heeft volgens Profile veel ervaring in de automotive en in de franchise wereld. Hij was COO en lid van de Raad van Bestuur bij Pon Holdings en CEO Pon Automotive. Daar was hij onder andere verantwoordelijk voor alle automotive activiteiten in Nederland en Polen inclusief de Continental Bandengroep. Sinke was tevens enige tijd CEO van Kroymans Financial Services B.V.

Op het gebied van franchising verdiende hij zijn sporen in diverse functies bij Intergamma: eerst als algemeen directeur Karwei en later als commercieel directeur en algemeen directeur van Intergamma.

Lees ook:
Eerste tien Profile vestigingen ontvangen EV-certificering

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reageren
500 tekens over