Robert Sinke nieuwe commercieel directeur Profile 

Per 1 maart start Robert Sinke als commercieel directeur bij Profile International N.V. Hij vormt vanaf dat moment de tweehoofdige directie samen met Dirk Lambrechts. Sinke is sinds 2016 lid van de Raad van Commissarissen van Profile International N.V., maar zal op 28 februari terugtreden uit die functie.

In totaal groeit de formule naar 210 vestigingen in de BeneluxFoto: Profile (2022)

Sinke heeft volgens Profile veel ervaring in de automotive en in de franchise wereld. Hij was COO en lid van de Raad van Bestuur bij Pon Holdings en CEO Pon Automotive. Daar was hij onder andere verantwoordelijk voor alle automotive activiteiten in Nederland en Polen inclusief de Continental Bandengroep. Sinke was tevens enige tijd CEO van Kroymans Financial Services B.V.

Op het gebied van franchising verdiende hij zijn sporen in diverse functies bij Intergamma: eerst als algemeen directeur Karwei en later als commercieel directeur en algemeen directeur van Intergamma.

Lees ook:
Eerste tien Profile vestigingen ontvangen EV-certificering

Robert Sinke nieuwe commercieel directeur Profile - Automobielmanagement.nl

Robert Sinke nieuwe commercieel directeur Profile 

Per 1 maart start Robert Sinke als commercieel directeur bij Profile International N.V. Hij vormt vanaf dat moment de tweehoofdige directie samen met Dirk Lambrechts. Sinke is sinds 2016 lid van de Raad van Commissarissen van Profile International N.V., maar zal op 28 februari terugtreden uit die functie.

In totaal groeit de formule naar 210 vestigingen in de BeneluxFoto: Profile (2022)

Sinke heeft volgens Profile veel ervaring in de automotive en in de franchise wereld. Hij was COO en lid van de Raad van Bestuur bij Pon Holdings en CEO Pon Automotive. Daar was hij onder andere verantwoordelijk voor alle automotive activiteiten in Nederland en Polen inclusief de Continental Bandengroep. Sinke was tevens enige tijd CEO van Kroymans Financial Services B.V.

Op het gebied van franchising verdiende hij zijn sporen in diverse functies bij Intergamma: eerst als algemeen directeur Karwei en later als commercieel directeur en algemeen directeur van Intergamma.

Lees ook:
Eerste tien Profile vestigingen ontvangen EV-certificering