Boris Hassing nieuwe Manager Mobilize bij Renault

Boris Hassing is aangesteld als Manager Mobilize bij Renault Group Nederland. Hassing is al sinds 2005 jaar werkzaam bij Renault Nederland. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor alle nationale activiteiten van Mobilize onder de vlag van Renault Group.

“Mobilize heeft mijn bijzondere interesse omdat in deze business unit de meest innovatieve en toekomstbestendige producten en diensten worden ontwikkeld. Ik vind het een enorme uitdaging om hieraan mijn bijdrage te leveren”, aldus Hassing.

Mobilize

Als Manager Mobilize is hij verantwoordelijk voor de coördinatie, ontwikkeling en implementatie van huidige en toekomstige Mobilize oplossingen in Nederland, in samenwerking met het Renault-dealernetwerk. Zijn taken richten zich ook op het (verder) ontwikkelen van initiatieven op het gebied van elektrische mobiliteit, carsharing, ride-hailing, laadinfrastructuur, energie en andere nieuwe mobiliteitsoplossingen waar de business unit zich op focust.

Lees ook:
Renault stapt in abonnementen gebruikte auto’s

Boris Hassing nieuwe Manager Mobilize bij Renault - Automobielmanagement.nl

Boris Hassing nieuwe Manager Mobilize bij Renault

Boris Hassing is aangesteld als Manager Mobilize bij Renault Group Nederland. Hassing is al sinds 2005 jaar werkzaam bij Renault Nederland. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor alle nationale activiteiten van Mobilize onder de vlag van Renault Group.

“Mobilize heeft mijn bijzondere interesse omdat in deze business unit de meest innovatieve en toekomstbestendige producten en diensten worden ontwikkeld. Ik vind het een enorme uitdaging om hieraan mijn bijdrage te leveren”, aldus Hassing.

Mobilize

Als Manager Mobilize is hij verantwoordelijk voor de coördinatie, ontwikkeling en implementatie van huidige en toekomstige Mobilize oplossingen in Nederland, in samenwerking met het Renault-dealernetwerk. Zijn taken richten zich ook op het (verder) ontwikkelen van initiatieven op het gebied van elektrische mobiliteit, carsharing, ride-hailing, laadinfrastructuur, energie en andere nieuwe mobiliteitsoplossingen waar de business unit zich op focust.

Lees ook:
Renault stapt in abonnementen gebruikte auto’s