Pieter Bikker verantwoordelijk voor EV-onderhoud bij KwikFit

KwikFit heeft Pieter Bikker benoemd tot E-mobility Director. Hij neemt in deze nieuwe rol het voortouw in de transitie van KwikFit naar onderhoudskanaal voor elektrische auto’s.

Bikker trad in 2000 in dienst als Director KwikFit Zakelijk en is sindsdien verantwoordelijkheid voor de zakelijke markt. Daarnaast was hij ook verantwoordelijk voor de nieuw ontwikkelde autoglas-business.

Grote rol

Bikker werkt nauw samen met Harold Kappers, die vorig jaar bij KwikFit aan de slag is gegaan als Business Development Manager. Bikker: “Wanneer we deze vertaalslag goed uitvoeren, kunnen wij een grote rol gaan spelen in de elektrificatie en verduurzaming van het vervoer in Nederland. Daar ga ik me in deze nieuwe functie voor de volle 100 procent voor inzetten.”

EV-beurt

Marketing directeur Arjan van der Meer: “Bestuurders van elektrische auto’s weten ons al prima te vinden voor een bandenwissel, maar we verwachten dat de onderhoudsbehoefte van deze auto’s breder zal worden en snel zal toenemen. Daar hebben we nu al op ingespeeld. Zo hebben we begin vorig jaar de EV-beurt geïntroduceerd.”

Lees ook:
KwikFit Sittard verwelkomt voortaan ook elektrische auto’s

Reageren
500 tekens over
Pieter Bikker verantwoordelijk voor EV-onderhoud bij KwikFit - Automobielmanagement.nl

Pieter Bikker verantwoordelijk voor EV-onderhoud bij KwikFit

KwikFit heeft Pieter Bikker benoemd tot E-mobility Director. Hij neemt in deze nieuwe rol het voortouw in de transitie van KwikFit naar onderhoudskanaal voor elektrische auto’s.

Bikker trad in 2000 in dienst als Director KwikFit Zakelijk en is sindsdien verantwoordelijkheid voor de zakelijke markt. Daarnaast was hij ook verantwoordelijk voor de nieuw ontwikkelde autoglas-business.

Grote rol

Bikker werkt nauw samen met Harold Kappers, die vorig jaar bij KwikFit aan de slag is gegaan als Business Development Manager. Bikker: “Wanneer we deze vertaalslag goed uitvoeren, kunnen wij een grote rol gaan spelen in de elektrificatie en verduurzaming van het vervoer in Nederland. Daar ga ik me in deze nieuwe functie voor de volle 100 procent voor inzetten.”

EV-beurt

Marketing directeur Arjan van der Meer: “Bestuurders van elektrische auto’s weten ons al prima te vinden voor een bandenwissel, maar we verwachten dat de onderhoudsbehoefte van deze auto’s breder zal worden en snel zal toenemen. Daar hebben we nu al op ingespeeld. Zo hebben we begin vorig jaar de EV-beurt geïntroduceerd.”

Lees ook:
KwikFit Sittard verwelkomt voortaan ook elektrische auto’s