Corine Riem Vis nieuwe directeur Stellantis & You

Corine Riem Vis is per 1 april 2022 benoemd tot directeur van Stellantis & You in Nederland. Zij neemt de taken over van David Stienstra, die ervoor heeft gekozen zijn loopbaan elders voort te zetten. Riem Vis vervult haar nieuwe functie naast haar huidige rol als directeur van Citroën Nederland.

Stellantis & You, Sales and Services – voorheen bekend als PSA Retail Nederland – verzorgt in Nederland de distributie van alle OEM-onderdelen van de merken Peugeot, Citroën, DS en Opel onder het label Distrigo-label.

Daarnaast is het bedrijf ook verantwoordelijk voor de marketing- en verkoopactiviteiten van IAM-, Eurorepar- en Sustainera-onderdelen voor de dealernetwerken van Stellantis, Eurorepar Carservice-bedrijven, universele garages en autoschadeherstelbedrijven. Stellantis & You Nederland is gevestigd in Veenendaal en beschikt over meerdere, regionale onderdelenmagazijnen.

‘Corine Riem Vis heeft veel (internationale) ervaring op het gebied van aftersales in de automobielbranche en bezit alle expertise om de ambitieuze groeiplannen van Stellantis & You in Nederland te helpen realiseren,’ aldus Stellantis Nederland.

Lees ook:
Stellantis: in 2030 alleen nog elektrische auto’s in Europa

Corine Riem Vis nieuwe directeur Stellantis & You - Automobielmanagement.nl

Corine Riem Vis nieuwe directeur Stellantis & You

Corine Riem Vis is per 1 april 2022 benoemd tot directeur van Stellantis & You in Nederland. Zij neemt de taken over van David Stienstra, die ervoor heeft gekozen zijn loopbaan elders voort te zetten. Riem Vis vervult haar nieuwe functie naast haar huidige rol als directeur van Citroën Nederland.

Stellantis & You, Sales and Services – voorheen bekend als PSA Retail Nederland – verzorgt in Nederland de distributie van alle OEM-onderdelen van de merken Peugeot, Citroën, DS en Opel onder het label Distrigo-label.

Daarnaast is het bedrijf ook verantwoordelijk voor de marketing- en verkoopactiviteiten van IAM-, Eurorepar- en Sustainera-onderdelen voor de dealernetwerken van Stellantis, Eurorepar Carservice-bedrijven, universele garages en autoschadeherstelbedrijven. Stellantis & You Nederland is gevestigd in Veenendaal en beschikt over meerdere, regionale onderdelenmagazijnen.

‘Corine Riem Vis heeft veel (internationale) ervaring op het gebied van aftersales in de automobielbranche en bezit alle expertise om de ambitieuze groeiplannen van Stellantis & You in Nederland te helpen realiseren,’ aldus Stellantis Nederland.

Lees ook:
Stellantis: in 2030 alleen nog elektrische auto’s in Europa