Léan Verstoep nieuwe topman Kia Nederland

Leán Verstoep is per 1 september aangetreden als nieuwe president en CEO van Kia Nederland B.V. Verstoep is de eerste Europeaan die deze rol op zich neemt bij de Nederlandse Kia-organisatie. Hij volgt President Kiyong Kim op, die is benoemd tot Head of Europe Sales op het hoofdkantoor van Kia Corporation in Seoel.

Verstoep is de eerste Europeaan die deze rol op zich neemt bij de Nederlandse Kia-organisatieKia (2022)

Dat laat Kia Nederland weten in een persbericht. Verstoep was sinds 2012 Managing Director van Kia Nederland. Verstoep: “Ik ben Kiyong Kim dankbaar voor de fijne samenwerking en wens hem veel succes toe met zijn nieuwe functie op het hoofdkantoor in Seoel. Ik ben trots op de resultaten die we in de afgelopen jaren met het team en het dealernetwerk hebben neergezet. We hebben samen het merk Kia in Nederland opgebouwd, en zijn inmiddels de nummer 1 in de markt. Ik ben ervan overtuigd dat wij de positie van Kia Nederland als mobiliteitsprovider de komende jaren verder gaan versterken en uitbouwen.”

Lees ook:

Kia en Hyundai bestuderen mobiliteit op de maan 

Léan Verstoep nieuwe topman Kia Nederland - Automobielmanagement.nl

Léan Verstoep nieuwe topman Kia Nederland

Leán Verstoep is per 1 september aangetreden als nieuwe president en CEO van Kia Nederland B.V. Verstoep is de eerste Europeaan die deze rol op zich neemt bij de Nederlandse Kia-organisatie. Hij volgt President Kiyong Kim op, die is benoemd tot Head of Europe Sales op het hoofdkantoor van Kia Corporation in Seoel.

Verstoep is de eerste Europeaan die deze rol op zich neemt bij de Nederlandse Kia-organisatieKia (2022)

Dat laat Kia Nederland weten in een persbericht. Verstoep was sinds 2012 Managing Director van Kia Nederland. Verstoep: “Ik ben Kiyong Kim dankbaar voor de fijne samenwerking en wens hem veel succes toe met zijn nieuwe functie op het hoofdkantoor in Seoel. Ik ben trots op de resultaten die we in de afgelopen jaren met het team en het dealernetwerk hebben neergezet. We hebben samen het merk Kia in Nederland opgebouwd, en zijn inmiddels de nummer 1 in de markt. Ik ben ervan overtuigd dat wij de positie van Kia Nederland als mobiliteitsprovider de komende jaren verder gaan versterken en uitbouwen.”

Lees ook:

Kia en Hyundai bestuderen mobiliteit op de maan