Messina krijgt de verantwoordelijkheid voor alle financiële activiteiten van Nissan in de AMIEO regio. “Hij zal een sleutelrol spelen bij het realiseren van de business doelen en toekomstplannen van de regio, waaronder ondersteuning van de business transformatie en elektrificatie van de verkopen mix eind 2023. Een cruciaal aspect zal zijn om te participeren in de lopende financiële en fiscale consolidatie van AMIEO als één regio met zes sub-gebieden. Messina zal zich ook richten op het realiseren van een versterkt informatiesysteem voor de organisatie,” laat Nissan weten in een persbericht.

“Dit is een fascinerende tijd om bij Nissan te komen. Er is veel om naar uit te kijken, de lancering van nieuwe voertuigen in de regio en het opvoeren van de activiteiten om Ambition 2030 te realiseren. Met haar productenvariatie, culturele diversiteit en verreikende mogelijkheden speelt AMIEO een cruciale rol in Nissans wereldwijde businessplan,” zegt Messina er zelf over.

Lees ook:

Julien Brunet managing director Maserati West Europe