Roelien de Haas weg bij Sixt

Roelien de Haas stopt per 1 oktober bij Sixt.

van sixt benelux NESixt (2022)

Dat heeft de Haas bekend gemaakt op LinkedIn. Ze heeft bijna vier jaar voor het verhuurbedrijf gewerkt waarvan twee jaar als commercieel directeur Benelux.

“Ik ben ontzettend trots dat ik de afgelopen twee jaar als commercieel directeur Benelux een mooi sales team heb neer mogen zetten waar we de toch niet heel makkelijke (Corona) tijd met elkaar doorstaan hebben. Maar nu wordt het dus tijd voor een nieuwe uitdaging. Wat weet ik nog niet precies en daar ga ik de komende tijd voor gebruiken om daar eens rustig over na te denken,” aldus de Haas.

Lees ook:

Sixt voert elektrificering verder op 

Roelien de Haas weg bij Sixt - Automobielmanagement.nl

Roelien de Haas weg bij Sixt

Roelien de Haas stopt per 1 oktober bij Sixt.

van sixt benelux NESixt (2022)

Dat heeft de Haas bekend gemaakt op LinkedIn. Ze heeft bijna vier jaar voor het verhuurbedrijf gewerkt waarvan twee jaar als commercieel directeur Benelux.

“Ik ben ontzettend trots dat ik de afgelopen twee jaar als commercieel directeur Benelux een mooi sales team heb neer mogen zetten waar we de toch niet heel makkelijke (Corona) tijd met elkaar doorstaan hebben. Maar nu wordt het dus tijd voor een nieuwe uitdaging. Wat weet ik nog niet precies en daar ga ik de komende tijd voor gebruiken om daar eens rustig over na te denken,” aldus de Haas.

Lees ook:

Sixt voert elektrificering verder op