Top dossiers

Colofon

Automobiel Management is een uitgave van:
MYbusinessmedia
Mr. H.F. de Boerlaan 28
7417 DA Deventer

Uitgever: 
Marjan Leenders 

Hoofdredacteur:
Peter Brouwer (1955) volgde enkele marketingopleidingen, waarna marktonderzoek en reclameteksten schrijven (voor onder andere worstmaker Stegeman!) en technische tijdschriften dagelijkse kost werden. Het hart lag echter bij het schrijven en zo maakte hij ruim 25 jaar geleden de overstap van de advertentie- naar de redactiepagina. Als journalist werkte hij bij de uitgeverijen Wegener, Kluwer en Tubantia. Twaalf jaar geleden startte Peter Brouwer als eindredacteur bij Automobiel Management. Inmiddels is hij er twaalf jaar hoofdredacteur. 

Tel.: (0570)-50 43 70
E-mail: peterbrouwer@automobielmanagement.nl

Redactie:
Pieter Botman (1970), Pieter Botmanstudeerde autotechniek aan de HTS te Apeldoorn en daarna technische bedrijfskunde in Dordrecht. Werkt voor het fonds Automobiel Professioneel aan de uitgave ATH-online (voorheen de groene boeken!) en de website van Automobiel Management. Brengt zijn vrije tijd graag door met hobbyen aan een Lancia Montecarlo (want Lancia-liefhebber). Tevens enthousiast van italiaanse motorfietsen van de merken Ducati en MV Agusta.

Tel.: (0570) 50 43 71
E-mail: pieterbotman@automobielmanagement.nl

Vaste medewerkers:
Court-Jan van Beek (1963). Specialist in (bedrijfs)communicatie, vooral in de auto-, motor- en autoschadeherstelbranche - ook buiten Nederland. Exploiteert http://www.autoschadeportaal.nl/ en http://www.bandenportaal.nl en is vaste medewerker van Automobiel Management. Mag er in zijn vrije tijd graag op uittrekken met zijn motorbike. Opleiding: IVA, marketing, reclame en PR.
E-mailadres: info@profpubliciteit.nl.

Robin Britstra (1966) fotografeert als freelancer voor diverse bedrijven en vakbladen. Daarbij streeft hij naar een goede combinatie van originaliteit op het creatieve vlak en perfectie in de techniek. http://www.robinbritstra.nl/.
E-mailadres: info@robinbritstra.nl 

 

 

Rob van Ginneken (1954). Al tijdens lerarenopleiding (motor)journalistiek actief. Drievoudig Europees kampioen dragracing. Voorheen redacteur motor- en autobladen en hoofdredacteur Autorensport. Inmiddels freelance voor diverse vakmagazines in de auto- en motorwereld, hoofdredacteur Auto&mobiliteit, medewerker GPD/Wegener dagbladen en medewerker C-sharp (management magazine). Gespecialiseerd in nieuws, techniek en achtergronden. Medewerker AM, jurylid Zakenauto van het Jaar en bestuurslid Auto Pers Club.

Henny Hemmes
is freelance journalist en medewerker van Autokampioen. Ze schrijft voor The WashingtonTimes, is redacteur van www.thecarconnection.com/. Hemmes heeft in het verleden veel en met succes aan autosport gedaan. Ze begon in 1976 bij Auto Revue en werkte samen met Theo Joekes bij een fusie- en overnamebureau. Henny Hemmes heeft een retourabonnement op Amerika en werkte voor de regionale Amerikaanse televisie.


Roy van der Laan (1965) Schrijft sinds 1994 voor Automobiel Management over auto-onderdelen, vakbeurzen, technische ontwikkelingen en equipment. Opleiding HTS Werktuigbouwkunde. Werkt tevens voor VACO Nieuws.
E-mail: royall@quicknet.nl.

Bart Luteyn (1964), afgestudeerd aan de School voor de Journalistiek in Utrecht. Journalist met passie voor auto's, financiën, leasing en horeca. Publiceert in vakbladen, businessmagazines en publieksbladen. Vaste medewerker van Automobiel Management sinds 1995.
E-mail: Bart@wespmedia.nl


Luuk Poorthuis (1958), 2 jaar Rietveldacademie. Daarna eerste graads lerarenopleiding tekenen (afgestudeerd 1982). Illustreert voor verschillende uitgeverijen, reclamebureaus, instellingen en bedrijven. Sinds enkele jaren ook betrokken bij besluitvormingsprocessen als beeldend notulist. Tekent voor AM sinds 1980.
E-mail: info@luukpoorthuis.nl


Erwin Wijman (1962). Algemene Literatuurwetenschap aan de (nu) Radboud Universiteit Nijmegen. Zelfstandig journalist. Specialismen: reclame, marketing, media, auto's verkopen, taal, nieuws. Drijfveren: verbazing, bewondering, verontwaardiging, nieuws en verwondering dat mensen liever een Landwind of Logan willen dan een Lada of Lancia. Schrijft sinds de eerste Golfoorlog voor AM. Andere opdrachtgevers zijn onder meer de Volkskrant, Adformatie, Onze Taal, Brandchannel.
E-mail: erwinwijman@wxs.nl

Michael van Wijngaarden (1971) is freelance redacteur/tekstschrijver.Michael van Wijngaarden Hij deed de Hogeschool voor Economische Studies in Amsterdam en is sinds 2000 helemaal op zijn plek in Deventer. Michael schrijft sinds 2006 voor Automobiel Management. Daarnaast werkt hij als SEO specialist  voor diverse opdrachtgevers om hun webshops en websites hoger in Google te krijgen.
E-mail: info@tekstijver.nl

Advertentieverkoop:
Algemeen
Fax: (0570) 50 43 99

Joop Sluiter (account manager)
Tel.: 06-53 37 42 34
E-mail: joopsluiter@automobielmanagement.nl

Ruud Mosetti (verkoop binnendienst)
Tel.: (0570) 50 43 41
E-mail: ruudmosetti@automobielmanagement.nl 

Orderafdeling:
Monique Stegeman
Tel.: (0570) 50 43 56
Fax: (0570) 50 43 98
E-mail: advertenties@automobielmanagement.nl

Marketing:
Stella de Jong
Tel.: (0570) 50 43 31
Fax: (0570) 50 43 99
E-mail: s.jong@mybusinessmedia.nl

Abonnementen:
Voor vragen over abonnementen, bezorging en/of adreswijzigingen kunt u contact opnemen via:
Tel.: +31 570 50 43 25
E-mail: klantenservice@automobielmanagement.nl
Postadres: Postbus 58, 7400 AB Deventer

Abonnementstarieven
Jaarabonnement Nederland € 132,-*
Jaarabonnement Buitenland € 191,50*
*Prijzen zijn excl. 6% BTW en € 3,95 administratiekosten excl. 21% btw.

Abonnementen inclusief BTW
Studentenabonnement Nederland € 64,50

Jaarabonnement geldt tot wederopzegging. Beëindiging van het abonnement kan uitsluitend schriftelijk geschieden, uiterlijk drie maanden voor het einde van de abonnementsperiode; nadien vindt automatisch verlenging plaats.

Carconfigurator voor Bestelauto's

Met deze professionele tool kunt u verschillende modellen op een handige en duidelijke manier vergelijken.

 

Carconfigurator voor Zakenauto's

Met deze professionele tool kunt u verschillende modellen op een handige en duidelijke manier vergelijken.