Top dossiers

, 23 november 2012 15:32

Niet lullen maar poetsen

AM heeft dit jaar nog twee grote events te gaan. De Oliebollenkrant en het Aftermarket Event. Met beide activiteiten zijn we natuurlijk al geruime tijd bezig.

De Oliebollenkrant is de traditionele eindejaarsterugblik (en vooruitblik) van een groot aantal bedrijven uit onze branche. Twee weken lang duikt de redactie min of meer onder in het fraaie klassiekerparadijs The Gallery in Brummen om daar met een keur aan gasten de branche te bespreken. Een exercitie die veel tijd, planning en aandacht kost maar dat een prachtige laatste AM van het jaar oplevert.

2012 is een jaar geweest waarin van de branche veel is gevraagd en ongetwijfeld zal 2013 nog meer offers vragen. Dat vraagt het één en ander van een ondernemer, maar die heeft veerkracht. Tijdens onze eerste gesprekken met de branche heerste er een duidelijk en helder inzicht in de huidige situatie. Een ieder begrijpt dat er maatregelen worden gevraagd, maar in tegenstelling tot veel van de regeringsmaatregelen is het niet alleen bezuinigen. Kansen, juist in moeilijke tijden, worden gezien en opgepakt. Ook de benodigde investeringen worden nog gedaan. Of 2013 een volledig keerpunt zal zijn, durft men niet te zeggen maar dat ze het komende jaar doorkomen, daarvan is eenieder wel heilig overtuigd. Niet lullen maar poetsen, is de instelling. De schouders eronder, dat is een juiste keuze.

Maar om de kansen te zien en de juiste plannen onder die kansen te plaatsen, vraagt een goed inzicht. AM Aftermarket Event geeft op 4 december dat inzicht. Een keur van sprekers zorgt voor een duidelijk beeld en handvatten om juiste lijnen uit te zetten. Zo ziet een eerste Nationaal Occasion Onderzoek op basis van analyses van VWE het licht en zullen nieuwe cijfers de weg wijzen. Verder belichten nationale en internationale sprekers hun deel van de aftermarket. Wat zijn de gevolgen van de stroom van kleinere auto's voor de dealer, voor zijn werkplaats, voor de leasemaatschappij? Welke rol gaat de rol gaat de huidige auto in de toekomst nog spelen? Betekent het downsizen van ons wagenpark automatisch het downsizen van de mogelijkheden in onze branche? Onze sprekers denken van niet en leggen dat 4 december in kasteel De Vanenburg in Putten graag aan u voor (inschrijven via www.automobielmanagement.nl).

Ik hoop u daar te zien.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 

AM 2 maanden gratis proberen?

     Afbeelding abo
groen

Van onze Partners meer (0)...

Quote van de dag meer (1796)...

Bas Jansen, eigenaar Carrosseriebouw Jansen te Wesepe in Carros magazine

Bas Jansen, eigenaar Carrosseriebouw Jansen te Wesepe in Carros magazine

GRATIS proefnummer

Wilt u Automobiel Management nu éénmalig GRATIS proberen? Dat kan! Klik op onderstaande link en vraag nu een proefnummer aan.

 

PROEFNUMMER AANVRAGEN