Autorola Solutions: ‘Uw onderneming rendeert beter met procesbeheersing’

brand story

Autorola Solutions, op Europees niveau staan ze op de derde plaats in hun vakgebied. In Nederland zijn ze afgelopen november begonnen om naamsbekendheid te creëren en marktaandeel te veroveren.

Manager Frans van der Werf: “Met Autorola Solutions creëren we voor een klant financieel voordeel doordat we ze helpen hun processen beter te beheersen. Door de stroomlijning van de processen wordt het aantal stadagen van bijvoorbeeld ingenomen occasions teruggebracht. In de dagelijkse praktijk zul je versteld staan van de traagheid van doorstroming van een ingenomen auto. Vrijwel iedereen leeft in de misplaatste overtuiging dat bij hem het doorlooptraject goed georganiseerd is. Je moet je daarbij bedenken dat een auto ongeveer 10 tot 20 euro per dag kost. Iedere dag dat er niets mee gebeurt of de doorstroming stagneert vanwege blokkades, betekent winstderving voor een onderneming. Als je 1.000 auto’s per jaar verwerkt, dan kost een dag vertraging al gauw 20.000 euro. Een snellere doorstroming levert een besparing op jaarbasis op van 10 tot 15.000 euro, tot zelfs een paar ton! Dit bedrag is afhankelijk van de bedrijfsgrootte.”

Winstbrenger

Autorola Solutions is een ‘verborgen’ winstbrenger’. Het verlies in euro’s vanwege te lange statijden is niet direct zichtbaar op de verlies en winstrekening. Dat is verraderlijk. “Je realiseert je het pas zodra je je focust op de doorstroomtijd. De vraag hoe courant een auto is, wordt sneller beantwoord. Of het proces van technisch en optisch gereedmaken wordt versneld. Er wordt voorkomen dat een auto twee of zelfs drie keer moet worden ingeklopt, doordat er vanuit één systeem wordt gewerkt. De Solutions-software sluit aan op vrijwel alle bestaande automatiseringssystemen. We inventariseren dat na een grondig kennismakingstraject en op basis van een vrijblijvende bedrijfsscan brengen we alle processen in kaart.”

Gestroomlijnd

Autorola Solutions biedt een gestroomlijnde Fleet Monitor op basis van de modernste onlinesystemen, om efficiënte wagenparkbeheerprocessen te ondersteunen. Van in- tot en met verkoop voor wagenpark-, OEM-, bank- en leasemaatschappijen. Allemaal 100 procent online, met transparantie bij elke stap. Het verbeterde procesbeheer zorgt voor tijdwinst waardoor er meer van het transactieresultaat overblijft. Reden temeer om alle processen tegen het licht te houden. Op basis van de jarenlange ervaring in Fleet Management begeleidt het Autorola Solutions-team bij bedrijfsprocesverbeteringen, datamigratie en interface-ontwerp, ontwikkeling en testen. Ze bieden een winst creërende Autorola-oplossing!” Wilt u weten hoe u het rendement van uw onderneming kunt vergroten? Bel Frans van der Werf voor een kennismaking op 06 – 821 511 00.

Dit artikel verscheen in het thema Telematica, connectiviteit & digitalisering van AM april 2021.

Wil je ook adverteren bij AM ? Neem dan contact op met Ruud Mosetti of Patrick van Tilburg

Autorola Solutions: ‘Uw onderneming rendeert beter met procesbeheersing’ - Automobielmanagement.nl

Autorola Solutions: ‘Uw onderneming rendeert beter met procesbeheersing’

brand story

Autorola Solutions, op Europees niveau staan ze op de derde plaats in hun vakgebied. In Nederland zijn ze afgelopen november begonnen om naamsbekendheid te creëren en marktaandeel te veroveren.

Manager Frans van der Werf: “Met Autorola Solutions creëren we voor een klant financieel voordeel doordat we ze helpen hun processen beter te beheersen. Door de stroomlijning van de processen wordt het aantal stadagen van bijvoorbeeld ingenomen occasions teruggebracht. In de dagelijkse praktijk zul je versteld staan van de traagheid van doorstroming van een ingenomen auto. Vrijwel iedereen leeft in de misplaatste overtuiging dat bij hem het doorlooptraject goed georganiseerd is. Je moet je daarbij bedenken dat een auto ongeveer 10 tot 20 euro per dag kost. Iedere dag dat er niets mee gebeurt of de doorstroming stagneert vanwege blokkades, betekent winstderving voor een onderneming. Als je 1.000 auto’s per jaar verwerkt, dan kost een dag vertraging al gauw 20.000 euro. Een snellere doorstroming levert een besparing op jaarbasis op van 10 tot 15.000 euro, tot zelfs een paar ton! Dit bedrag is afhankelijk van de bedrijfsgrootte.”

Winstbrenger

Autorola Solutions is een ‘verborgen’ winstbrenger’. Het verlies in euro’s vanwege te lange statijden is niet direct zichtbaar op de verlies en winstrekening. Dat is verraderlijk. “Je realiseert je het pas zodra je je focust op de doorstroomtijd. De vraag hoe courant een auto is, wordt sneller beantwoord. Of het proces van technisch en optisch gereedmaken wordt versneld. Er wordt voorkomen dat een auto twee of zelfs drie keer moet worden ingeklopt, doordat er vanuit één systeem wordt gewerkt. De Solutions-software sluit aan op vrijwel alle bestaande automatiseringssystemen. We inventariseren dat na een grondig kennismakingstraject en op basis van een vrijblijvende bedrijfsscan brengen we alle processen in kaart.”

Gestroomlijnd

Autorola Solutions biedt een gestroomlijnde Fleet Monitor op basis van de modernste onlinesystemen, om efficiënte wagenparkbeheerprocessen te ondersteunen. Van in- tot en met verkoop voor wagenpark-, OEM-, bank- en leasemaatschappijen. Allemaal 100 procent online, met transparantie bij elke stap. Het verbeterde procesbeheer zorgt voor tijdwinst waardoor er meer van het transactieresultaat overblijft. Reden temeer om alle processen tegen het licht te houden. Op basis van de jarenlange ervaring in Fleet Management begeleidt het Autorola Solutions-team bij bedrijfsprocesverbeteringen, datamigratie en interface-ontwerp, ontwikkeling en testen. Ze bieden een winst creërende Autorola-oplossing!” Wilt u weten hoe u het rendement van uw onderneming kunt vergroten? Bel Frans van der Werf voor een kennismaking op 06 – 821 511 00.

Dit artikel verscheen in het thema Telematica, connectiviteit & digitalisering van AM april 2021.

Wil je ook adverteren bij AM ? Neem dan contact op met Ruud Mosetti of Patrick van Tilburg