Top dossiers


DBA 2016 header

 

 

Evenement programma

 

Meer omzet, NU!

Geen vergezichten, geen mooie verhalen, maar tips en tricks voor meer omzet vanaf morgen.
Op Driving Business After Market krijgt u 9 november de praktijkvoorbeelden voorgeschoteld. Niet van de wetenschappers, maar van de mannen en vrouwen die er mee werken. Open en eerlijke verhalen over de kansen en de valkuilen uit de praktijk.

Bedrijven die succesvol keuzes hebben gemaakt. U krijgt antwoord op vele praktijkvragen, zoals:

 

 

  • Welke klanten wil ik eigenlijk, welke klanten passen bij mij en leveren ook nog eens geld op? Zo kozen de zussen Hurkmans voor een garage gericht op vrouwen. 
  • Welke producten of diensten leveren geld op? Of wat brengt mij het inschrijven op die consumentensites waarop verschillende werkplaatsklussen worden aangeboden? Luister naar een collega die onderhoudscontracten aan particulieren verkoopt.
  • Big data is nu bereikbaar voor de universele garagist of ongebonden dealer. We laten zien hoe management reportages en benchmarking de werkplaatsomzet op kunnen stuwen.
  • Van universeel garagebedrijf naar een specialisatie, alleen weggelegd voor rasondernemers?
  • Past een andere aanpak wel bij mijn huidige personeel? Hoe zet ik mijn huidige personeel beter en efficiënter in en worden ze er nog gelukkiger van ook.

En als klapper op de vuurpijl: Robert Doornbos, ex F1-coureur met 11 GrandPrix' achter zijn naam en vaste F1-analist bij Ziggo Sport. 

Tijdens Driving Business Aftermarket legt F1-kenner Robert Doornbos op inspirerende wijze de link tussen de keiharde wetten van de autosport en ondernemen in de automobielbranche. Zijn scherpe observaties en heldere analyses van succes gaan hand in hand met unieke insider anekdotes uit zijn jaren als F1-coureur bij Red Bull Racing en in Amerika.


Wat kost zo'n middag vraagt u zich misschien af? Niks dus, helemaal niks. Automobiel Management nodigt u uit om deze middag gratis bij te wonen. Let wel: ú. De uitnodiging is persoonlijk. Een middag vol tips en tricks, met als afsluiting een hapje en een drankje. Geen verhaaltjes, maar praktijkgevallen en antwoorden waarmee u morgen aan de slag gaat.

De middag staat onder leiding van Ruud Spuijbroek. Oud directeur van de VACO en verantwoordelijk voor de Europese koepelorganisatie voor bandenbrancheorganisaties.

Wie kunt u verwachten?

Tijdens het event zullen vertegenwoordigers aanwezig zijn van dealerbedrijven, universele garages, fastfitters, schadeherstellers, opleiders, automatiseerders, onderdelenimporteurs en -leveranciers, franchise- en brancheorganisaties, leasemaatschappijen, fleetowners en occasionhandelaren.

 

Sponsoren

Carsom     Febi    Forté   

 Fource

1    WRT_Linie_RGB_pos         

Evenement

Datum: 9 november 2016
Tijd: 13:00 - 19:30
Locatie: De Fabrique, Utrecht

Dagvoorzitter

Ruud Spuijbroek:

  • Bestuurslid van de Europese koepelorganisatie voor bandenbrancheorganisaties

DBA 2016 Ruud Spuijbroek

 

Robert Doornbos:

  • F1-Analist Ziggo Sport, oud coureur oa Red Bull Racing

 R. Doornbos actiefoto

 

Locatie

De Fabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht

Locatie














Meer informatie over De Fabrique, klik hier

Contact

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met:

Redactie: Peter Brouwer
Telefoon: +31 (0)570 504 370
E-mail: p.brouwer@mybusinessmedia.nl

Marketing: Charlotte Emmelkamp
Telefoon: +31 (0)570 504 308
E-mail: c.emmelkamp@mybusinessmedia.nl

Voor sponsoring van het Driving Business Event kunt u contact opnemen met:

Sales: Joop Sluiter
Telefoon: +31 (0) 653 374234
E-mail: j.sluiter@mybusinessmedia.nl