Top dossiers

'S-HERTOGENBOSCH, 22 november 2016 17:30

Met Vakgarage meer grip op zakelijke markt

Universele autobedrijven kunnen de zakelijke klant vaak maar moeilijk bereiken, laat staan de grotere fleetowners. Vakgarage ondersteunt ze daarbij en komt continu met nieuwe diensten. Onlangs werd al een samenwerking aangegaan met Travelcard, vanaf komend jaar gaat het garageconcept ook passend vervangend vervoer aanbieden samen met Hertz.

Vishal Durgaram: "Doordat we onafhankelijk zijn van importeurs en grossiers zijn er geen andere belangen".'
Vishal Durgaram: "Doordat we onafhankelijk zijn van importeurs en grossiers zijn er geen andere belangen".
1/1
Meer over
Concepten

Dat Vakgarage is uitgegroeid tot het op één na grootste garageconcept van ons land, is volgens marketingmanager Vishal Durgaram te danken aan het feit dat het belang van de franchisenemers altijd voorop staat. "Doordat we onafhankelijk zijn van importeurs en grossiers, zijn er geen andere belangen", zo vertelt hij. "Tegelijkertijd bieden we wel de schaalvoordelen. Eigenlijk worden de voordelen van het universele autobedrijf geboden binnen een landelijk concept, waarbij wij ze volledig ondersteunen op marketinggebied. Dat doen we altijd uit naam van het bedrijf, de identiteit daarvan blijft behouden." Voorbeelden van de genoemde ontzorging zijn de pechhulp en de garantie die Vakgarage aanbiedt, waarbij klanten terechtkunnen in alle 260 Vakgarages in Nederland.

Inspelen op specifieke wensen

Daarnaast richt men zich ook op de zakelijke markt. Er worden bijvoorbeeld afspraken met beheerders van grote wagenparken gemaakt. Daarbij wordt ingespeeld op de specifieke wensen van deze markt. "We zijn bijvoorbeeld onlangs een samenwerking aangegaan met Travelcard, waarbij de gebruiker voor het complete ROB-pakket terecht kan bij een Vakgarage en kan betalen met zijn kaart", vertelt Durgaram. "Ook gaan we vanaf 1 januari vervangend vervoer aanbieden in samenwerking met Hertz. Je ziet vaak dat universele bedrijven een handjevol leenauto's hebben uit het A- en B-segment, wat niet echt passend is als er een klant met een dure zakenauto komt. Dankzij het samenwerkingsverband met Hertz krijgt de klant een representatieve auto mee. Zo worden we steeds professioneler richting de zakelijke markt." (AJC)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht Met Vakgarage meer grip op zakelijke markt.
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

PRODUCT VAN DE MAAND

Van onze Partners meer (0)...

Quote van de dag meer (1772)...

Autocoureur Jan Lammers in Carros magazine

Autocoureur Jan Lammers in Carros magazine

GRATIS proefnummer

Wilt u Automobiel Management nu éénmalig GRATIS proberen? Dat kan! Klik op onderstaande link en vraag nu een proefnummer aan.

 

PROEFNUMMER AANVRAGEN