Top dossiers

DEVENTER, 18 oktober 2017 16:43

CarWise digitaliseert bestelproces leaseauto’s

Met behulp van webservicekoppelingen wil CarWise haar klanten de services van andere platforms laten gebruiken, zoals het New Car Ordening-platform van het RDC, waarmee het volledige bestelproces van leaseauto’s wordt gedigitaliseerd.

Ed Fhijnbeen: "We gaan samenwerkingsverbanden aan met partijen die de potentie hebben om de marktstandaard te zijn."'
Ed Fhijnbeen: "We gaan samenwerkingsverbanden aan met partijen die de potentie hebben om de marktstandaard te zijn."
1/1
Meer over
Automatisering

"De laatste tijd zijn we druk bezig met het ontwikkelen van webservicekoppelingen met andere platforms, zodat onze klanten gebruik kunnen maken van de services van deze platforms", aldus Ed Fhijnbeen, projectmanager bij CarWise Information Services. "Zo creëren we samen toegevoegde waarde." Als voorbeeld noemt hij het New Car Ordening-platform van het RDC. "Vroeger moest je orders printen, naar de dealer mailen en afwachten. Dankzij dit platform wordt het proces volledig geautomatiseerd." Daardoor kan het niet meer voorkomen dat een factuur uiteindelijk onverwachts een ander bedrag vermeldt dan was afgesproken, bijvoorbeeld door prijsverhogingen of doordat optiepakketten niet meer leverbaar zijn. "Vaak is het een hele klus om te achterhalen waarom een factuur afwijkt, dankzij dit platform worden prijswijzigingen in een eerder stadium gecommuniceerd en krijgt de klant altijd een kloppende factuur", aldus Fhijnbeen. "Zodoende kan de klant eventuele prijsveranderingen en de daaruit voortvloeiende bijtellingsafwijkingen ook eerder communiceren aan berijders."  

Leasecontracten digitaal ondertekenen

CarWise is vorig jaar ook een samenwerking aangegaan met een platform dat het mogelijk maakt om leasecontracten digitaal te ondertekenen, wat het proces ook weer vereenvoudigt. "Onze software kan webserviceverkeer efficiënt afhandelen en daarmee kunnen we snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen", vertelt Fhijnbeen. "We gaan samenwerkingsverbanden aan met partijen die de potentie hebben om de marktstandaard te zijn, zoals het NCO-platform van het RDC. We zijn een open database met een hoge mate van connectiviteit. En daar profiteren onze klanten in meerdere opzichten van."

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht CarWise digitaliseert bestelproces leaseauto’s.
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 

Van onze Partners meer (0)...

Quote van de dag meer (1796)...

Bas Jansen, eigenaar Carrosseriebouw Jansen te Wesepe in Carros magazine

Bas Jansen, eigenaar Carrosseriebouw Jansen te Wesepe in Carros magazine

GRATIS proefnummer

Wilt u Automobiel Management nu éénmalig GRATIS proberen? Dat kan! Klik op onderstaande link en vraag nu een proefnummer aan.

 

PROEFNUMMER AANVRAGEN