Top dossiers

ROTTERDAM, 22 maart 2017 16:39

HEFRA bouwt nieuw distributiecentrum

Om de forse groei het hoofd te kunnen bieden, gaat accudistributeur HEFRA in mei verhuizen naar een nieuw logistiek centrum. De Benelux-tak van ECOBAT Battery Technologies voegt de vestigingen Rotterdam, Leerdam en Olst samen tot één groot en efficiënt distributiecentrum in de Rotterdamse Waalhaven.

HEFRA bouwt nieuw distributiecentrum.'
HEFRA bouwt nieuw distributiecentrum.
1/1

Het nieuwe distributiecentrum biedt meerdere voordelen. De voorraad telt straks meer dan een half miljoen accu's. "Dat komt neer op een vervijfvoudiging van onze opslag", aldus Directeur Business Development Dirk Luteijn.

Optimaal

De ligging van het pand is in logistiek opzicht optimaal. Door de goede verbindingen over de weg, per spoor en over het water kan HEFRA klanten in de Benelux en de rest van Europa snel en doelmatig beleveren. Luteijn: "We leveren elke bestelling, van één enkele accu tot een complete trucklading, snel en betaalbaar bij onze klanten. Dat is een belangrijke reden waarom veel van onze klanten voor HEFRA kiezen." HEFRA levert zowel kleine als grote zendingen binnen 24 uur in de gehele Benelux. De samenwerking met GLS en haar uitgebreide, Europese netwerk speelt daarbij een cruciale rol.

ECOBAT Battery Technologies

"2017 wordt ook het jaar waarin we onze naam wijzigen in ECOBAT Battery Technologies", vervolgt Luteijn. "Dat wordt de nieuwe bedrijfsnaam van HEFRA en onze twee zusterbedrijven Manbat UK en Manbat France. Ons assortiment, met onder meer onze bekende merken VMF, Numax, Varta en Optima, blijft hetzelfde. Er verdwijnen geen merken uit het leveringsprogramma."

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht HEFRA bouwt nieuw distributiecentrum.
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

PRODUCT VAN DE MAAND

Van onze Partners meer (0)...

Quote van de dag meer (1772)...

Autocoureur Jan Lammers in Carros magazine

Autocoureur Jan Lammers in Carros magazine

GRATIS proefnummer

Wilt u Automobiel Management nu éénmalig GRATIS proberen? Dat kan! Klik op onderstaande link en vraag nu een proefnummer aan.

 

PROEFNUMMER AANVRAGEN