Top dossiers

EDE, 22 maart 2017 16:44

R&W Batterijen is totaalleverancier

R&W Batterijen dankt zijn naamsbekendheid vooral als leverancier van traktiebatterijen voor de industriële sector. Sinds 2009 manifesteert R&W zich echter ook in de automotive branche. Daarbij speelt het accumerk TAB, waarvan R&W importeur is, een belangrijke rol. Manager automotive Johan van den Hatert praat ons bij.

Johan van der Hatert (links): "We stropen de mouwen op en gaan aan de slag".'
Johan van der Hatert (links): "We stropen de mouwen op en gaan aan de slag".
1/1

Van den Hatert is al bijna 14 jaar actief op het gebied van automotive. Hij kent de markt goed en is samen met zijn team verantwoordelijk voor het verder uitbreiden van het marktaandeel van R&W in Nederland. "We hebben echt niet de illusie om de grootste te worden, maar we zijn er wel van overtuigd dat we met de merken die we voeren en vooral met onze kennis en ervaring flinke stappen kunnen zetten. We kunnen in de automotive het totale pakket aanbieden aan onze klanten. R&W is importeur van het merk TAB uit Slovenië. Nog steeds relatief onbekend in ons land op startaccu gebied, maar deze fabrikant produceert ruim 4,8 miljoen accu's per jaar en de reacties op de kwaliteit en de uitstraling zijn goed. Bovendien levert TAB via PSA het after sales-kanaal van de merken Peugeot en Citroën. Dat is natuurlijk een mooie referentie."

Vechtmarkt

"Desalniettemin wordt het hard werken voor ons. De accumarkt is een vechtmarkt. Afgaande op onze ervaringen in de industriële sector, hebben we er alle vertrouwen in dat we ook in de automotive een solide afzetmarkt kunnen opbouwen. Daarnaast breiden we het aanbod van lichtgewicht lithiumaccu's verder uit en hebben we batterijen en laders voor alle soorten voertuigen. R&W kenmerkt zich door een hands on-mentaliteit, heel veel ervaring in de batterijwereld, een goed serviceteam en goede producten. Het is ons streven om te gaan samenwerken met accuspecialisten, groothandels en grossiers in allerlei marktsegmenten om een landelijk dekkend netwerk van partners te krijgen. Ons doel voor automotive is om over twee jaar de afzet meer dan verdubbeld te hebben, dus we stropen de mouwen op en gaan stevig aan de slag."

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht R&W Batterijen is totaalleverancier.
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

PRODUCT VAN DE MAAND

Van onze Partners meer (0)...

Quote van de dag meer (1772)...

Autocoureur Jan Lammers in Carros magazine

Autocoureur Jan Lammers in Carros magazine

GRATIS proefnummer

Wilt u Automobiel Management nu éénmalig GRATIS proberen? Dat kan! Klik op onderstaande link en vraag nu een proefnummer aan.

 

PROEFNUMMER AANVRAGEN