Top dossiers

SLIEDRECHT, 31 januari 2017 16:48

‘Corbo geeft Autoland passende oplossingen’

Autoland staat al een aantal jaren op zijn kop. Het werkaanbod verandert ingrijpend en dat noopt medewerkers tot een andere benadering van hun werk. Voor deze nieuwe ontwikkelingen liep men een beetje weg in de branche, maar Corbo heeft hiervoor passende oplossingen.

Bert Bloemendal: groei in trainingen in organisatie en processen.'
Bert Bloemendal: groei in trainingen in organisatie en processen.
1/1
In een branche die momenteel volop in beweging is, weet Corbo na 33 jaar nog steeds te groeien. Het bedrijf beweegt mee en is zelfs vernieuwend in de branche. Directeur Bert Bloemendal: "We zijn onlangs begonnen met Virtual Classroom Trainingen (VCT). Normaal geef je trainingen op locatie voor de groep. Dat blijft zo, maar met VCT krijgen kandidaten ook opdrachten om zelf in de praktijk uit te voeren en te ervaren. De werkwijze is simpel: op een afgesproken tijdstip zitten alle deelnemers achter hun PC op hun werkplek. Ze loggen tegelijkertijd in, alsof je in de klas zit. De werknemer hoeft dan niet zijn werkplek te verlaten en hoeft bovendien niet ver te reizen. Dit levert voor de opdrachtgever een enorme kostenbesparing op en het komt bovendien ten goede aan de kwaliteit. Het concept slaat heel erg aan. Wij zijn daarom op zoek naar een trainer-adviseur, die ook nog acquisitie kan doen. "
Sturen op kengetallen
"Behalve de VCT trainingen, hebben we nog meer in ons pakket. In één van onze trainingen proberen we mensen bewust te maken dat ze moeten sturen op kengetallen. Dat vergemakkelijkt de beheersbaarheid van processen enorm. Ik benadruk dat we geen technische trainingen verzorgen, maar trainingen in organisatie en proces beheersing c.q. verandering. Soms geven we ook verkooptrainingen. Bovendien hebben we een hele interessante training onder de naam ‘DISC'. Dit is een techniek om mensen inzicht te geven in hun eigen persoonlijkheidsstijl en hun mate van effectiviteit en invloed op hun omgeving" aldus Bert Bloemendal.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht ‘Corbo geeft Autoland passende oplossingen’.
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

PRODUCT VAN DE MAAND

Van onze Partners meer (0)...

Quote van de dag meer (1772)...

Autocoureur Jan Lammers in Carros magazine

Autocoureur Jan Lammers in Carros magazine

GRATIS proefnummer

Wilt u Automobiel Management nu éénmalig GRATIS proberen? Dat kan! Klik op onderstaande link en vraag nu een proefnummer aan.

 

PROEFNUMMER AANVRAGEN