Top dossiers

EEMNES, 20 november 2017 16:30

Premium garageformule AutoExcellent concurreert met dealerbedrijven

Autobedrijven werken op het niveau van de merkdealer, kunnen qua uitstraling van marketing en pand ook wedijveren en staan open voor klanten met auto’s van alle merken. Dit is de kern van AutoExcellent, de premium garageformule van GroupAuto.

Premium garageformule AutoExcellent concurreert met dealerbedrijven.'
Premium garageformule AutoExcellent concurreert met dealerbedrijven.
1/1
Meer over
Concepten

Kwaliteit zit in het DNA van deze formule, benadrukt Freek ­Blekxtoon, directeur van GroupAuto Nederland. "In 2015 hebben we deze Duitse formule exclusief naar Nederland gehaald, in ons land zijn vijf ondernemers aangesloten die kunnen werken op premium niveau."

Het gaat om mensen

De kracht van AutoExcellent schuilt in de positionering: het draait om de klant en niet om de focus op één automerk. "En daar ligt de kans voor de ambitieuze ondernemer. Werken aan premium auto's op premium niveau met dito verdienkansen. Vanuit de moederorganisatie AutoExcellent Nederland stoppen we nog meer energie in het sluiten van contracten met leasemaatschappijen", vertelt de directeur. Om die veeleisende markt te kunnen bedienen, dient het hele pakket van een AutoExcellent autobedrijf op orde te zijn. "Een niveau 4 diagnosespecialist is bijvoorbeeld een harde eis. Zo'n techneut moet je in huis hebben én up-to-date houden."

Innovaties

GroupAuto houdt het niveau ook hoog met een bijna constante stroom innovaties via DiagnoseXpert. Zo kan ieder AutoExcellent autobedrijf binnenkort beschikken over Pass Thru ConneXion (koppelen met data en updates van de fabrikanten) en de Remote BoX. Medio 2018 staat actieve telematica via app en dongel op de agenda. "Ons doel is om een AutoExcellent bedrijf op premium niveau te laten werken zonder de dealer nodig te hebben."

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht Premium garageformule AutoExcellent concurreert met dealerbedrijven.
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 

Van onze Partners meer (0)...

Quote van de dag meer (1797)...

Eric Obers, ontwerper bij EV-fabrikant SF Motors, in Autovisie

Eric Obers, ontwerper bij EV-fabrikant SF Motors, in Autovisie

GRATIS proefnummer

Wilt u Automobiel Management nu éénmalig GRATIS proberen? Dat kan! Klik op onderstaande link en vraag nu een proefnummer aan.

 

PROEFNUMMER AANVRAGEN