Top dossiers

SCHIEDAM, 19 november 2018 16:57

Fource Automotive Source: Samenwerking is sleutel tot succes

Onderdelenleverancier Fource, van LKQ-Sator, ondersteunt talloze werkplaatsconcepten. Dit doet het bedrijf vanuit de overtuiging dat samenwerking de sleutel is tot succes in de toekomst.

Johan van der Hoeven: Samenwerken wordt steeds belangrijker.
'
Johan van der Hoeven: Samenwerken wordt steeds belangrijker.
1/1
Meer over
Concepten

Vakgarage, AutoFirst, James Autoservice, Carteam, Bosch Car Service, AutoCrew, Profile Car & Tyre Center, AutoProfijt en First Stop. Deze fullservice werkplaatsformules ondersteunt Fource als totaal­leverancier voor het autobedrijf, waarbij de aangeboden formules per grossier kunnen verschillen. Voor elk garagebedrijf kan een passend concept geboden worden, vertelt Johan van der Hoeven, directeur van Fource en sales directeur van Full Fource, de grossiersbedrijven die bij de club horen.

Sterker maken

"Concepten zijn hét instrument om onze sterke klanten nog sterker te maken. Er komt heel veel op ons af in de automotive. Daarom is het nu belangrijk om als garagebedrijf voor te sorteren op die toekomst. Dat kan alleen met een sterke partner in de vorm van een professioneel concept en ondersteuning vanuit de onderdelenbranche." Als we kijken naar die toekomst heeft Van der Hoeven het over de techniek, maar hij voorspelt ook dat samenwerken steeds belangrijker wordt. "Dan heb ik het niet alleen over samenwerken met je grossier, ook de samenwerking tussen garagebedrijven onderling zal intensiever moeten. Denk aan marketingactiviteiten, maar bijvoorbeeld ook aan het opzetten van private lease of een mobiliteitsgarantie. Dat kan alleen in een samenwerking met sterke partners en dan kom je al snel bij een garageformule."

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht Fource Automotive Source: Samenwerking is sleutel tot succes.
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 

Van onze Partners meer (0)...

Quote van de dag meer (1797)...

Eric Obers, ontwerper bij EV-fabrikant SF Motors, in Autovisie

Eric Obers, ontwerper bij EV-fabrikant SF Motors, in Autovisie

GRATIS proefnummer

Wilt u Automobiel Management nu éénmalig GRATIS proberen? Dat kan! Klik op onderstaande link en vraag nu een proefnummer aan.

 

PROEFNUMMER AANVRAGEN