Top dossiers

DEVENTER, 19 november 2018 17:08

Autohopper: Meer omzet en traffic met autoverhuur

Autohopper is een shop-in-shop autoverhuurconcept voor autobedrijven en schadebedrijven. Het concept biedt deze bedrijven de kans om met autoverhuur een nieuwe markt aan te boren en het versterkt ook nog eens de klantenbinding, vertelt Steven Donselaar van Autohopper.

Mark Dekker: Alles draait om automatisering.'
Mark Dekker: Alles draait om automatisering.
1/1
Meer over
Concepten

Autohopper is in 2011 door Mark Dekker en Steven Donselaar gestart voor autobedrijven die de verhuurmarkt willen betreden. Zij krijgen een compleet functionerende shop aangeleverd, inclusief (auto)voor­raad, automatisering, marketingondersteuning, websites, online marketing en opleiding. Afgelopen jaar is de organisatie verder verbeterd, met name op softwaregebied. Dekker. "Alles draait om automatisering. We hebben compleet nieuwe cloudbased software ontwikkeld. In de nabije toekomst kun je er zo je autoverhuur mee regelen. Autoverhuur is daardoor voor de franchisenemer leuk, qua rendement interessant en het brengt je in contact met een nieuwe doelgroep."

Groeiambitie

Inmiddels telt Autohopper 112 vestigingen en in januari 2019 komen er weer 8 deelnemers bij. Dekker, met enige trots. "We zijn er nu klaar voor om verder uit te breiden in gebieden waarin we nog nog ondervertegenwoordigd zijn, zoals in Limburg en de regio Groningen/Friesland. Daarnaast zoeken we in de kop van Noord-Holland nog franchisenemers. In totaal is er nog ruimte voor 50 tot 60 nieuwe Autohoppers."

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht Autohopper: Meer omzet en traffic met autoverhuur.
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 

Van onze Partners meer (0)...

Quote van de dag meer (1797)...

Eric Obers, ontwerper bij EV-fabrikant SF Motors, in Autovisie

Eric Obers, ontwerper bij EV-fabrikant SF Motors, in Autovisie

GRATIS proefnummer

Wilt u Automobiel Management nu éénmalig GRATIS proberen? Dat kan! Klik op onderstaande link en vraag nu een proefnummer aan.

 

PROEFNUMMER AANVRAGEN