Laadpalen in huisstijl voor CarProf en Autovakmeester

CarProf en Autovakmeester zullen hun parkeerplaatsen voorzien van elektrische laadpalen in de huisstijl van hun retailformule. Moederbedrijf Alliance Automotive Group Benelux is hiervoor een samenwerking met Justplugin aangegaan.

Hierdoor kunnen de meer dan 170 universele garages snel voorzien worden van de juiste (laad)infrastructuur. Met het toevoegen van deze dienst spelen beide formules in op de groeiende vraag naar laadmogelijkheden in Nederland. Inmiddels zijn de eerste laadpalen geplaatst in onder meer in de kop van Noord Holland en Zwolle.

Eigen laadpaal

Speciaal voor de retailformules CarProf en Autovakmeester is door Justplugin een laadpaal ontwikkeld in de huisstijl van beide merken. Deze laadpaal kan door het autobedrijf worden aangeschaft, of door Justplugin gefinancierd en geëxploiteerd worden. Ivar Camps, retail marketing manager van Alliance Automotive Group Benelux: “We kunnen naast het plaatsen ook alles eromheen regelen. De laadpalen hoeven trouwens niet openbaar beschikbaar te zijn. Het is aan de ondernemer welke afspraken hij of zij hierover met Justplugin maakt.” “Daarnaast bieden we zonnepanelen, zodat CarProf en Autovakmeester ondernemers groene energie kunnen opwekken om hun bedrijf te verduurzamen”, aldus Lukas Knol van Justplugin.

Foto van links naar rechts: Ton Sieljes (Formule Manager Autovakmeester), Lukas Knol (Justplugin), Ivar Camps (Retail Marketing Manager Alliance Automotive Group Benelux) en Harold van Gestel (Formule Manager CarProf).

Laadpalen in huisstijl voor CarProf en Autovakmeester - Automobielmanagement.nl

Laadpalen in huisstijl voor CarProf en Autovakmeester

CarProf en Autovakmeester zullen hun parkeerplaatsen voorzien van elektrische laadpalen in de huisstijl van hun retailformule. Moederbedrijf Alliance Automotive Group Benelux is hiervoor een samenwerking met Justplugin aangegaan.

Hierdoor kunnen de meer dan 170 universele garages snel voorzien worden van de juiste (laad)infrastructuur. Met het toevoegen van deze dienst spelen beide formules in op de groeiende vraag naar laadmogelijkheden in Nederland. Inmiddels zijn de eerste laadpalen geplaatst in onder meer in de kop van Noord Holland en Zwolle.

Eigen laadpaal

Speciaal voor de retailformules CarProf en Autovakmeester is door Justplugin een laadpaal ontwikkeld in de huisstijl van beide merken. Deze laadpaal kan door het autobedrijf worden aangeschaft, of door Justplugin gefinancierd en geëxploiteerd worden. Ivar Camps, retail marketing manager van Alliance Automotive Group Benelux: “We kunnen naast het plaatsen ook alles eromheen regelen. De laadpalen hoeven trouwens niet openbaar beschikbaar te zijn. Het is aan de ondernemer welke afspraken hij of zij hierover met Justplugin maakt.” “Daarnaast bieden we zonnepanelen, zodat CarProf en Autovakmeester ondernemers groene energie kunnen opwekken om hun bedrijf te verduurzamen”, aldus Lukas Knol van Justplugin.

Foto van links naar rechts: Ton Sieljes (Formule Manager Autovakmeester), Lukas Knol (Justplugin), Ivar Camps (Retail Marketing Manager Alliance Automotive Group Benelux) en Harold van Gestel (Formule Manager CarProf).