Dankzij de nieuwe samenwerking kunnen alle pashouders van EVBox hun elektrische auto laden bij de 8.000 Europese laadpunten van has·to·be. Vise versa kunnen alle has·to·be klanten nu ook terecht bij de meer dan 20.000 publieke EVBox-laadpunten in Europa.

Emissievrije toekomst

Cecile Post, Business Developer, eMobility Solutions bij EVBox: “Wij zijn met EVBox op weg naar een emissievrije toekomst en we zijn continu bezig om nieuwe partners aan te sluiten. We zijn heel blij dat we met has·to·be een partner hebben gevonden waardoor onze klanten nu ook toegang hebben tot de laadpunten in 19 Europese landen binnen het netwerk van has·to·be. Ook zullen de MSP-klanten van has·to·be gebruik kunnen maken van de EVBox-laadpunten in Europa. Op deze manier hopen we duurzame mobiliteit weer een stap verder te brengen en mensen te stimuleren om elektrisch te gaan rijden.”

Meer publieke laadpunten

Lukas Bauer, Head of Partner Management bij has·to·be: “EVBox heeft een flinke bijdrage geleverd aan de totstandkoming van het laadnetwerk in Europa. De samenwerking zorgt voor toegang tot aanzienlijk meer publieke laadpunten voor de MSP-klanten van has·to·be. We zijn verheugd om samen met EVBox een voorbeeld te zijn van een samenwerking tussen twee providers die in het belang van de EV-rijder werkt.”