Volkswagen komt met eigen laaddienst

Volkswagen komt tegelijk met de introductie van de ID.-serie met haar eigen laaddienst. Met We Charge kunnen bezitters van een elektrische auto bij meer dan 150.000 openbare laadpunten in heel Europa laden. Toegang wordt verkregen via de We Charge Laadkaart.

Gebruikers kunnen uit drie tarieven kiezen, die onder meer exclusieve voorwaarden voor het snellaadnet Ionity bevatten. “Met de toename van elektromobiliteit op onze wegen wordt het openbare laden steeds belangrijker. Met het aanbod van We Charge biedt Volkswagen de klanten de juiste oplossing om in Duitsland en elders in Europa snel en probleemloos vooruit te komen,’’ zegt Richard van Tatenhove, manager digital charging services bij Volkswagen.

Half augustus

Ionity, waar Volkswagen een partner in is, beschikt momenteel over 250 snellaadparken in twintig landen. Op dit moment zijn er nog eens vijftig vestigingen in aanbouw. Alles bij elkaar zijn er tot nu toe ongeveer 400 laadparken gepland. “Daarmee ontstaat het meest kwalitatieve en beste laadnetwerk voor EV’s langs het Europese snelwegennet,’’ stelt Volkswagen. We Charge kan vanaf half augustus geboekt en gebruikt worden.

Volkswagen komt met eigen laaddienst - Automobielmanagement.nl

Volkswagen komt met eigen laaddienst

Volkswagen komt tegelijk met de introductie van de ID.-serie met haar eigen laaddienst. Met We Charge kunnen bezitters van een elektrische auto bij meer dan 150.000 openbare laadpunten in heel Europa laden. Toegang wordt verkregen via de We Charge Laadkaart.

Gebruikers kunnen uit drie tarieven kiezen, die onder meer exclusieve voorwaarden voor het snellaadnet Ionity bevatten. “Met de toename van elektromobiliteit op onze wegen wordt het openbare laden steeds belangrijker. Met het aanbod van We Charge biedt Volkswagen de klanten de juiste oplossing om in Duitsland en elders in Europa snel en probleemloos vooruit te komen,’’ zegt Richard van Tatenhove, manager digital charging services bij Volkswagen.

Half augustus

Ionity, waar Volkswagen een partner in is, beschikt momenteel over 250 snellaadparken in twintig landen. Op dit moment zijn er nog eens vijftig vestigingen in aanbouw. Alles bij elkaar zijn er tot nu toe ongeveer 400 laadparken gepland. “Daarmee ontstaat het meest kwalitatieve en beste laadnetwerk voor EV’s langs het Europese snelwegennet,’’ stelt Volkswagen. We Charge kan vanaf half augustus geboekt en gebruikt worden.