Van Mossel komt met Kia e-Soul als elektrische bedrijfsauto

Van Mossel heeft samen met Isfordink Olst bedrijfswageninrichting een zero emission bedrijfswagen ontwikkeld. De KIA e-Soul Service is de elektrische bedrijfswagenuitvoering van de e-Soul personenauto. De auto heeft een WLTP actieradius tot 452 km en een flexibele inrichting voor de laadruimte.

Bij veel ondernemingen leeft de wens om het bedrijfswagenpark verder te verduurzamen. In de praktijk werd de transitie vaak geremd door de beperkte actieradius van de beschikbare elektrische voertuigen. Met de KIA e-Soul Service denkt Van Mossel nu een zero emission bedrijfswagen aan te bieden, ‘die onmiddellijk inzetbaar is in de dagelijkse werkroutine’.

Modulair

In samenwerking met Isfordink Olst bedrijfswageninrichting wordt een e-Soul personenwagen omgebouwd tot een bedrijfswagen met een laadruimte van 1,35 m2. Dankzij lichtgewicht materialen als aluminium en kunststof blijft de actieradius behouden. De aluminium bedrijfswageninrichting is modulair: de samenstelling is af te stemmen op de werkzaamheden. De auto is daarnaast terug te bouwen naar een 5-zits personenversie. De conversie heeft volgens de bedrijven geen invloed op de restwaarde bij een leaseconstructie. Ook wanneer de e-Soul is omgebouwd tot bedrijfswagen, blijft hij op geel kenteken en BPM-vrij.

Kostenvoordelen

Kiezen voor de KIA e-Soul Service zorgt volgens een verklaring van beide bedrijven voor een direct kostenvoordeel ten opzichte van een bedrijfswagen met conventionele dieselkrachtbron. ‘Zo hoeft er geen wegenbelasting te worden betaald, zijn de kosten voor onderhoud lager en is het rijden op elektriciteit voordeliger dan op diesel’.

Van Mossel komt met Kia e-Soul als elektrische bedrijfsauto - Automobielmanagement.nl

Van Mossel komt met Kia e-Soul als elektrische bedrijfsauto

Van Mossel heeft samen met Isfordink Olst bedrijfswageninrichting een zero emission bedrijfswagen ontwikkeld. De KIA e-Soul Service is de elektrische bedrijfswagenuitvoering van de e-Soul personenauto. De auto heeft een WLTP actieradius tot 452 km en een flexibele inrichting voor de laadruimte.

Bij veel ondernemingen leeft de wens om het bedrijfswagenpark verder te verduurzamen. In de praktijk werd de transitie vaak geremd door de beperkte actieradius van de beschikbare elektrische voertuigen. Met de KIA e-Soul Service denkt Van Mossel nu een zero emission bedrijfswagen aan te bieden, ‘die onmiddellijk inzetbaar is in de dagelijkse werkroutine’.

Modulair

In samenwerking met Isfordink Olst bedrijfswageninrichting wordt een e-Soul personenwagen omgebouwd tot een bedrijfswagen met een laadruimte van 1,35 m2. Dankzij lichtgewicht materialen als aluminium en kunststof blijft de actieradius behouden. De aluminium bedrijfswageninrichting is modulair: de samenstelling is af te stemmen op de werkzaamheden. De auto is daarnaast terug te bouwen naar een 5-zits personenversie. De conversie heeft volgens de bedrijven geen invloed op de restwaarde bij een leaseconstructie. Ook wanneer de e-Soul is omgebouwd tot bedrijfswagen, blijft hij op geel kenteken en BPM-vrij.

Kostenvoordelen

Kiezen voor de KIA e-Soul Service zorgt volgens een verklaring van beide bedrijven voor een direct kostenvoordeel ten opzichte van een bedrijfswagen met conventionele dieselkrachtbron. ‘Zo hoeft er geen wegenbelasting te worden betaald, zijn de kosten voor onderhoud lager en is het rijden op elektriciteit voordeliger dan op diesel’.