De start van de samenwerking is in Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, gevolgd door Nederland, België, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk en de Scandinavische landen. Berijders van onder andere Fiat, Alfa Romeo en Jeep krijgen toegang tot het ecosysteem van NewMotion met 175.000 openbare laadpunten in Europa. Daarnaast profiteren klanten van de installatie van EV-laadpunten op de werkplek en bij de medewerkers thuis. Tot slot biedt NewMotion ondersteuning, van de salesintake tot de installatie-afhandeling ter plekke, tot klantenservice in geval van nood.

Business Hub

Wagenparkbeheerders van grote bedrijven krijgen toegang tot Business Hub om alle aspecten van de NewMotion-laadinfrastructuur te monitoren, te analyseren en te beheren vanuit een centraal platform. ‘Omdat het beheren van een laadinfrastructuur op meerdere locaties complex kan zijn, helpt het platform FCA-klanten bij de configuratie van de rijderstoegang, de monitoring van het gebruik en het beheren van de kosten’, meldt NewMotion.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding