FCA en NewMotion sluiten overeenkomst om elektrisch rijden te bevorderen

FCA en NewMotion gaan samenwerken om elektrisch rijden door zakelijke FCA-klanten te stimuleren. Deze klanten krijgen toegang tot de laadpalen van NewMotion en hebben toegang tot de klantenservice van het bedrijf. De samenwerking wordt uitgerold in 12 landen.

De start van de samenwerking is in Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, gevolgd door Nederland, België, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk en de Scandinavische landen. Berijders van onder andere Fiat, Alfa Romeo en Jeep krijgen toegang tot het ecosysteem van NewMotion met 175.000 openbare laadpunten in Europa. Daarnaast profiteren klanten van de installatie van EV-laadpunten op de werkplek en bij de medewerkers thuis. Tot slot biedt NewMotion ondersteuning, van de salesintake tot de installatie-afhandeling ter plekke, tot klantenservice in geval van nood.

Business Hub

Wagenparkbeheerders van grote bedrijven krijgen toegang tot Business Hub om alle aspecten van de NewMotion-laadinfrastructuur te monitoren, te analyseren en te beheren vanuit een centraal platform. ‘Omdat het beheren van een laadinfrastructuur op meerdere locaties complex kan zijn, helpt het platform FCA-klanten bij de configuratie van de rijderstoegang, de monitoring van het gebruik en het beheren van de kosten’, meldt NewMotion.

FCA en NewMotion sluiten overeenkomst om elektrisch rijden te bevorderen - Automobielmanagement.nl

FCA en NewMotion sluiten overeenkomst om elektrisch rijden te bevorderen

FCA en NewMotion gaan samenwerken om elektrisch rijden door zakelijke FCA-klanten te stimuleren. Deze klanten krijgen toegang tot de laadpalen van NewMotion en hebben toegang tot de klantenservice van het bedrijf. De samenwerking wordt uitgerold in 12 landen.

De start van de samenwerking is in Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, gevolgd door Nederland, België, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk en de Scandinavische landen. Berijders van onder andere Fiat, Alfa Romeo en Jeep krijgen toegang tot het ecosysteem van NewMotion met 175.000 openbare laadpunten in Europa. Daarnaast profiteren klanten van de installatie van EV-laadpunten op de werkplek en bij de medewerkers thuis. Tot slot biedt NewMotion ondersteuning, van de salesintake tot de installatie-afhandeling ter plekke, tot klantenservice in geval van nood.

Business Hub

Wagenparkbeheerders van grote bedrijven krijgen toegang tot Business Hub om alle aspecten van de NewMotion-laadinfrastructuur te monitoren, te analyseren en te beheren vanuit een centraal platform. ‘Omdat het beheren van een laadinfrastructuur op meerdere locaties complex kan zijn, helpt het platform FCA-klanten bij de configuratie van de rijderstoegang, de monitoring van het gebruik en het beheren van de kosten’, meldt NewMotion.