SIXT share breidt vloot uit met Nissan LEAF

Autodeeldienst SIXT share voegt meer dan 200 elektrische Nissan LEAF’s toe aan het wagenpark in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. In deze steden mag je binnen het servicegebied de auto overal parkeren. Naar één van de andere steden rijden en de auto daar achterlaten is ook mogelijk.

Karen van den Boom, Managing Director SIXT Benelux: “Alle auto’s van SIXT share zijn 100 procent elektrisch en we bieden onze gebruikers graag de keuze uit verschillende modellen. De Nissan LEAF is daarom een mooie toevoeging aan onze vloot.”

Overtuiging

De LEAF is inmiddels al tien jaar op de markt. Joost Roelofs Heyrmans, General Manager Sales bij Nissan Nederland: “Nissan en SIXT hebben dezelfde overtuiging. We werken beide hard aan het verwezenlijken van zero-emission-mobiliteit. Dat onze LEAF nu toegevoegd is aan het elektrische deelautoprogramma van SIXT zorgt ervoor dat steeds meer mensen zich lokaal emissievrij kunnen verplaatsen.”

Reacties

[…] ook: SIXT share breidt vloot uit met Nissan LEAF Europa blijft belangrijke markt voor […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > Nissan: alleen nog elektrische auto’s in belangrijkste markten op

[…] ook: SIXT share breidt vloot uit met Nissan LEAF| Autoverhuurder SIXT ziet omzet miljard […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > SIXT benoemt Nico Gabriel tot nieuwe COO op
SIXT share breidt vloot uit met Nissan LEAF - Automobielmanagement.nl

SIXT share breidt vloot uit met Nissan LEAF

Autodeeldienst SIXT share voegt meer dan 200 elektrische Nissan LEAF’s toe aan het wagenpark in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. In deze steden mag je binnen het servicegebied de auto overal parkeren. Naar één van de andere steden rijden en de auto daar achterlaten is ook mogelijk.

Karen van den Boom, Managing Director SIXT Benelux: “Alle auto’s van SIXT share zijn 100 procent elektrisch en we bieden onze gebruikers graag de keuze uit verschillende modellen. De Nissan LEAF is daarom een mooie toevoeging aan onze vloot.”

Overtuiging

De LEAF is inmiddels al tien jaar op de markt. Joost Roelofs Heyrmans, General Manager Sales bij Nissan Nederland: “Nissan en SIXT hebben dezelfde overtuiging. We werken beide hard aan het verwezenlijken van zero-emission-mobiliteit. Dat onze LEAF nu toegevoegd is aan het elektrische deelautoprogramma van SIXT zorgt ervoor dat steeds meer mensen zich lokaal emissievrij kunnen verplaatsen.”

Reacties

[…] ook: SIXT share breidt vloot uit met Nissan LEAF Europa blijft belangrijke markt voor […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > Nissan: alleen nog elektrische auto’s in belangrijkste markten op

[…] ook: SIXT share breidt vloot uit met Nissan LEAF| Autoverhuurder SIXT ziet omzet miljard […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > SIXT benoemt Nico Gabriel tot nieuwe COO op