Video AM TV: ‘Opkomst elektrisch rijden biedt kansen voor garagehouders’

Garagebedrijven moeten zich nu alvast voorbereiden op de toename van het aantal elektrische auto’s. Dat benadrukte Johan van der Hoeven, directeur van onderdelenleverancier Fource, in de eerste uitzending van AM TV. Volgens Van der Hoeven is de stijging van het aantal EV’s niet alleen een bedreiging, maar biedt het zeker ook kansen.

Hoewel de impact van de stijging van het aantal elektrische auto’s vandaag de dag nog minimaal is voor autogaragebedrijven, zal dat de komende jaren zeker veranderen, verwacht Van der Hoeven van Fource. “Het is onze taak om garagehouders en andere klanten hierin mee te nemen. Ook binnen EV is er absoluut toekomst voor het garagebedrijf.”  

“De techniek is anders. Ook in de werkplaats, als je kijkt naar equipment, gereedschap en veiligheidsmaatregelen, veranderen zaken. Wat betekent dat in de praktijk voor mijn garage? Daar zijn zeker ontwikkelingen waar we onze klanten op willen voorbereiden. Dat biedt ook weer kansen.” 

Bekijk het interview met Johan van der Hoeven hieronder terug:

Live te volgen

De uitzendingen van AM TV staan tweemaal per maand op het programma en vinden plaats vanuit de studio van AM in Rotterdam. Meekijken kan live vanaf 16.00 uur op het AM YouTube-kanaal. Je kan de uitzending daar ook terugkijken.

Wilt u uw commercial, boodschap of advertentie in een uitzending van AM TV voorbij laten komen? Neem dan contact op met Patrick van Tilburg voor alle mogelijkheden. Dat kan via: patrick.van.tilburg@promedia.nl of tel. +31 (0) 6 26 11 02 45.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Video AM TV: ‘Opkomst elektrisch rijden biedt kansen voor garagehouders’ - Automobielmanagement.nl

Video AM TV: ‘Opkomst elektrisch rijden biedt kansen voor garagehouders’

Garagebedrijven moeten zich nu alvast voorbereiden op de toename van het aantal elektrische auto’s. Dat benadrukte Johan van der Hoeven, directeur van onderdelenleverancier Fource, in de eerste uitzending van AM TV. Volgens Van der Hoeven is de stijging van het aantal EV’s niet alleen een bedreiging, maar biedt het zeker ook kansen.

Hoewel de impact van de stijging van het aantal elektrische auto’s vandaag de dag nog minimaal is voor autogaragebedrijven, zal dat de komende jaren zeker veranderen, verwacht Van der Hoeven van Fource. “Het is onze taak om garagehouders en andere klanten hierin mee te nemen. Ook binnen EV is er absoluut toekomst voor het garagebedrijf.”  

“De techniek is anders. Ook in de werkplaats, als je kijkt naar equipment, gereedschap en veiligheidsmaatregelen, veranderen zaken. Wat betekent dat in de praktijk voor mijn garage? Daar zijn zeker ontwikkelingen waar we onze klanten op willen voorbereiden. Dat biedt ook weer kansen.” 

Bekijk het interview met Johan van der Hoeven hieronder terug:

Live te volgen

De uitzendingen van AM TV staan tweemaal per maand op het programma en vinden plaats vanuit de studio van AM in Rotterdam. Meekijken kan live vanaf 16.00 uur op het AM YouTube-kanaal. Je kan de uitzending daar ook terugkijken.

Wilt u uw commercial, boodschap of advertentie in een uitzending van AM TV voorbij laten komen? Neem dan contact op met Patrick van Tilburg voor alle mogelijkheden. Dat kan via: patrick.van.tilburg@promedia.nl of tel. +31 (0) 6 26 11 02 45.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding