ANWB werkt samen met Eneco eMobility voor thuisladen

De ANWB gaat samenwerken met Eneco eMobility op het gebied van laadpunten en laadpassen voor bezitters van elektrische auto’s. ANWB heeft samen met Eneco een aanbod ontwikkeld om thuisladen aantrekkelijk te maken voor berijders van een EV. Klanten laden met alle laadpalen en -passen 100 procent groene stroom afkomstig van Europese zon en wind.

De klanten krijgen online inzicht in hun laadtransacties. Ook wordt aangegeven hoeveel CO2-uitstoot het milieu is bespaard. Rijders van een elektrische auto kunnen een laadpunt aanvragen via anwb.nl. Het laadpunt wordt vervolgens door Eneco besteld en geïnstalleerd.

Transitie

ANWB en Eneco sluiten een langdurig partnership waarbij ze hun gezamenlijke aanbod blijven ontwikkelen om duurzame mobiliteit te faciliteren. Het aantal particuliere rijders van een elektrische auto zal de komende jaren sterk toenemen. De ANWB wil haar leden graag helpen bij deze transitie. De komende jaren zal het aanbod verder worden afgestemd op de behoefte van de particuliere elektrische rijder.

Autoriteit

Joris Laponder, CCO bij Eneco eMobility: “De ANWB is een autoriteit op het gebied van mobiliteit en kan met haar bereik het verschil maken in duurzame mobiliteit voor consumenten. Eneco eMobility heeft al meer dan tien jaar ervaring met het aanbieden, installeren en onderhouden van thuislaadpunten. Nu we de handen ineenslaan, hopen we een versnelling aan te brengen in de markt in de transitie naar duurzame mobiliteit.”

ANWB werkt samen met Eneco eMobility voor thuisladen - Automobielmanagement.nl

ANWB werkt samen met Eneco eMobility voor thuisladen

De ANWB gaat samenwerken met Eneco eMobility op het gebied van laadpunten en laadpassen voor bezitters van elektrische auto’s. ANWB heeft samen met Eneco een aanbod ontwikkeld om thuisladen aantrekkelijk te maken voor berijders van een EV. Klanten laden met alle laadpalen en -passen 100 procent groene stroom afkomstig van Europese zon en wind.

De klanten krijgen online inzicht in hun laadtransacties. Ook wordt aangegeven hoeveel CO2-uitstoot het milieu is bespaard. Rijders van een elektrische auto kunnen een laadpunt aanvragen via anwb.nl. Het laadpunt wordt vervolgens door Eneco besteld en geïnstalleerd.

Transitie

ANWB en Eneco sluiten een langdurig partnership waarbij ze hun gezamenlijke aanbod blijven ontwikkelen om duurzame mobiliteit te faciliteren. Het aantal particuliere rijders van een elektrische auto zal de komende jaren sterk toenemen. De ANWB wil haar leden graag helpen bij deze transitie. De komende jaren zal het aanbod verder worden afgestemd op de behoefte van de particuliere elektrische rijder.

Autoriteit

Joris Laponder, CCO bij Eneco eMobility: “De ANWB is een autoriteit op het gebied van mobiliteit en kan met haar bereik het verschil maken in duurzame mobiliteit voor consumenten. Eneco eMobility heeft al meer dan tien jaar ervaring met het aanbieden, installeren en onderhouden van thuislaadpunten. Nu we de handen ineenslaan, hopen we een versnelling aan te brengen in de markt in de transitie naar duurzame mobiliteit.”