Het ‘EV-totaalconcept’ bestaat uit training, equipment, branding en product & services. In en rondom de vestigingen is nu ook de EV-branding aangebracht en zijn laadstations geplaatst. Bij de gecertificeerde vestigingen zijn de trainingen voltooid en de uitrusting op het gewenste niveau gebracht. Naast de (verplichte) technische trainingen wordt er ook gedacht aan de kennis van de baliemedewerkers.

Aiways

Ook Profile ziet de vraag naar EV-onderhoud snel toenemen. Het EV-concept ontwikkelen was een logische stap volgens het bedrijf. De eerste vestigingen die een EV-certificaat in ontvangst mochten nemen zijn Drachten, Sneek, Leeuwarden, Heerenveen, Zwolle, Aalsmeer, Noordwijk, Zaltbommel, Oud-Beijerland en Middelburg. Aanvullend op het EV-concept is Profile sinds december aftersalespartner voor het EV-merk Aiways.

Lees ook:
Profile gaat service Aiways verzorgen