Tesla opent 12 Superchargers bij Eemnes

Tesla heeft een nieuwe Supercharger-station in gebruik genomen bij het kruispunt van de A1 en de A27 bij Eemnes. De snellaadlocatie met 12 laadpunten bevindt zich bij Van der Valk hotel de Witte Bergen en is voorzien van V3 Superchargers waarmee een Model 3 Long Range in vijf minuten tot 120 km kan bijladen.

"De twee technologieën waar ik op gefocust ben, en die ik idealiter voor het eind van het jaar wil realiseren, zijn ons Starship de ruimte in krijgen en dan ervoor zorgen dat Tesla auto’s in staat zijn om autonoom te rijden."tesla (2020)

Nederland telt nu meer dan 32 Supercharger-locaties van Tesla, die samen goed zijn voor meer dan 520 laadpalen. Die laadplaatsen zijn te vinden op plaatsen waar ook andere voorzieningen zijn, zoals restaurants, winkelcentra en WiFi hotspots.

Dynamisch advies

De locaties worden op de website van Tesla en op het touchscreen in de auto weergegeven. Een Tesla houdt bij het navigeren naar een bestemming rekening met het verbruik van de auto gebaseerd op het rijgedrag van de bestuurder en past het Supercharger-advies dynamisch aan.

In Europa zijn inmiddels meer dan 600 van dit soort locaties verspreid over 27 landen gesitueerd. Die tellen samen ruim 6.100 laadpalen. Sinds de eerste Supercharger in Europa in 2013, zijn er meer dan twee miljard ‘Supercharger’ kilometers afgelegd.

Lees ook:
China ziet Tesla’s als spionnen

Tesla opent 12 Superchargers bij Eemnes - Automobielmanagement.nl

Tesla opent 12 Superchargers bij Eemnes

Tesla heeft een nieuwe Supercharger-station in gebruik genomen bij het kruispunt van de A1 en de A27 bij Eemnes. De snellaadlocatie met 12 laadpunten bevindt zich bij Van der Valk hotel de Witte Bergen en is voorzien van V3 Superchargers waarmee een Model 3 Long Range in vijf minuten tot 120 km kan bijladen.

"De twee technologieën waar ik op gefocust ben, en die ik idealiter voor het eind van het jaar wil realiseren, zijn ons Starship de ruimte in krijgen en dan ervoor zorgen dat Tesla auto’s in staat zijn om autonoom te rijden."tesla (2020)

Nederland telt nu meer dan 32 Supercharger-locaties van Tesla, die samen goed zijn voor meer dan 520 laadpalen. Die laadplaatsen zijn te vinden op plaatsen waar ook andere voorzieningen zijn, zoals restaurants, winkelcentra en WiFi hotspots.

Dynamisch advies

De locaties worden op de website van Tesla en op het touchscreen in de auto weergegeven. Een Tesla houdt bij het navigeren naar een bestemming rekening met het verbruik van de auto gebaseerd op het rijgedrag van de bestuurder en past het Supercharger-advies dynamisch aan.

In Europa zijn inmiddels meer dan 600 van dit soort locaties verspreid over 27 landen gesitueerd. Die tellen samen ruim 6.100 laadpalen. Sinds de eerste Supercharger in Europa in 2013, zijn er meer dan twee miljard ‘Supercharger’ kilometers afgelegd.

Lees ook:
China ziet Tesla’s als spionnen