Kia EV6-rijders kunnen voordelig laden bij Ionity

Berijders van een Kia EV-6 kunnen vanaf 29 cent per kWh laden bij de snellaadstations van Ionity. De gunstige tarieven zijn mogelijk dankzij een samenwerking tussen de twee bedrijven en gelden in heel Europa voor de meer dan 400 snelladers van Ionity. Het lage tarief geldt echter alleen voor berijders met een laadabonnement van 13 euro per maand.

De Kia EV6 is sinds kort te reserveren. De auto beschikt over een 800V-accupakket waardoor het bij de 350 kW-laders van Ionity volgens Kia 18 minuten duurt om de accu van 10 tot 80 procent op te laden. In minder dan 4,5 minuut kan tot 100 km bereik worden bijgeladen. Het Ionity-netwerk maakt gebruik van de Europese laadstandaard CCS (Combined Charging System) en put uit 100 procent hernieuwbare energiebronnen. Dit maakt emissievrij en CO2-neutraal reizen mogelijk.

Overstap

Jason Jeong, President van Kia Europe: “Onze samenwerking met Ionity is een essentieel onderdeel van onze plannen om elektrisch rijden door te laten breken en tegen 2027 elf nieuwe elektrische modellen op de markt te brengen. Een betrouwbare infrastructuur die de hoge laadsnelheden van onze auto’s ondersteunt is belangrijk om meer mensen te stimuleren om de overstap naar elektrisch rijden te maken.”

Laadabonnement

Het lage tarief van 29 cent per kWh is volgens Kia gemiddeld 50 cent lager dan het gemiddelde tarief van 79 cent per kWh dat wordt gevraagd door andere publieke aanbieders. Er is wel een maar: de aanbieding geldt alleen voor bestuurders met een ‘Kia Power Package’, een laadabonnement dat 13 euro per maand kost.

Lees ook:
Kia schrapt ‘Motors’ uit bedrijfsnaam en zet in op EV’s

Kia EV6-rijders kunnen voordelig laden bij Ionity - Automobielmanagement.nl

Kia EV6-rijders kunnen voordelig laden bij Ionity

Berijders van een Kia EV-6 kunnen vanaf 29 cent per kWh laden bij de snellaadstations van Ionity. De gunstige tarieven zijn mogelijk dankzij een samenwerking tussen de twee bedrijven en gelden in heel Europa voor de meer dan 400 snelladers van Ionity. Het lage tarief geldt echter alleen voor berijders met een laadabonnement van 13 euro per maand.

De Kia EV6 is sinds kort te reserveren. De auto beschikt over een 800V-accupakket waardoor het bij de 350 kW-laders van Ionity volgens Kia 18 minuten duurt om de accu van 10 tot 80 procent op te laden. In minder dan 4,5 minuut kan tot 100 km bereik worden bijgeladen. Het Ionity-netwerk maakt gebruik van de Europese laadstandaard CCS (Combined Charging System) en put uit 100 procent hernieuwbare energiebronnen. Dit maakt emissievrij en CO2-neutraal reizen mogelijk.

Overstap

Jason Jeong, President van Kia Europe: “Onze samenwerking met Ionity is een essentieel onderdeel van onze plannen om elektrisch rijden door te laten breken en tegen 2027 elf nieuwe elektrische modellen op de markt te brengen. Een betrouwbare infrastructuur die de hoge laadsnelheden van onze auto’s ondersteunt is belangrijk om meer mensen te stimuleren om de overstap naar elektrisch rijden te maken.”

Laadabonnement

Het lage tarief van 29 cent per kWh is volgens Kia gemiddeld 50 cent lager dan het gemiddelde tarief van 79 cent per kWh dat wordt gevraagd door andere publieke aanbieders. Er is wel een maar: de aanbieding geldt alleen voor bestuurders met een ‘Kia Power Package’, een laadabonnement dat 13 euro per maand kost.

Lees ook:
Kia schrapt ‘Motors’ uit bedrijfsnaam en zet in op EV’s