Polestar 2-rijders kunnen via de Plugsurfing-pas of de gekoppelde Plugsurfing-app, zonder extra vereisten, tegen dit tarief laden. Er zijn hiervoor geen extra abonnementen, apps, authenticatiemethoden of oplaadtags nodig.

“Deze uitbreiding van de service is een goed voorbeeld van hoe de samenwerking in de steeds harder groeiende vrije markt van openbare laadinfrastructuren kan worden gebruikt in het voordeel van onze klanten”, zegt Thomas Ingenlath, CEO van Polestar.

“Omdat we niet beperkt zijn tot een eigen exclusief laadnetwerk, kunnen we profiteren van de uitbreiding en evolutie van de infrastructuur naarmate het aanbod groeit en de verschuiving naar elektrische mobiliteit aan kracht wint. We blijven ons inzetten om meer nieuwe en aantrekkelijke laadoplossingen voor onze klanten te vinden.”