Het parkeerbedrijf heeft 53 nieuwe elektrische laadpalen in gebruik genomen in Q-Park Mahler, de grote parkeergarage in de kantorenwijk Amsterdam-Zuidas. Deze parkeergarage beschikt nu over 80 laadpalen en is daarmee het grootste laadpark van Q-Park in Nederland. De nieuwe laadpalen zijn geplaatst in de premiumzone van Q-Park Mahler. Deze is alleen toegankelijk voor vaste gebruikers van de parkeergarage.

Toenemende vraag

De exploitatie van het laadpark is in handen van Shell Recharge. Het totaal aantal elektrische oplaadpunten in de vier parkeerfaciliteiten van Q-Park op de Amsterdamse Zuidas komt hiermee op 104 stuks. “Elektrische oplaadcapaciteit is een dienst die we graag aanbieden aan onze klanten in de parkeergarages,” aldus Tenge. “We merken een toenemende vraag en het past goed bij de zorgeloze parkeerervaring, die wij als onderdeel van moderne mobiliteit willen bieden. Bovendien sluit het naadloos aan bij onze duurzaamheidsdoelstellingen.”

Lees ook:
Gemeente Amsterdam krijgt 2.200 TotalEnergies-laadpunten

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding